НачалоФорумСъстезания[СЪСТЕЗАНИЕ]: Опитайте да нулирате мозъка си и спечелете $100 в състезание

[СЪСТЕЗАНИЕ]: Опитайте да нулирате мозъка си и спечелете $100 в състезание (страница 13)

от Radka
|
15 323 преглеждания 428 отговора |
|
1...12 13 14...22

file Беше наистина впечатляващо и интересно да се опитаме да познаем какви са изображенията. Също така беше релаксиращо. Определено ще го пусна отново

Автоматичен превод:

file Беше смешно

Автоматичен превод:

file Готови

Автоматичен превод:

file Беше супер забавно и интересно да се опитвам да позная изображенията - и честно казано, също някак релаксиращо. Определено ще го играя отново!

Автоматичен превод:

file Успех на всички

Автоматичен превод:

file Надявам се да спечеля!!

Автоматичен превод:

file Хубава игра

Автоматичен превод:

file Имаше нещо едновременно завладяващо и успокояващо в отгатването на изображенията. Със сигурност ще се върна отново.

Автоматичен превод:

file

Трудно, но забавно! Определено ме накара да мисля извън кутията. 😊

Автоматичен превод:

file Наистина хубава игра

Автоматичен превод:

Сигурен съм, че ще спечеля 😊

Автоматичен превод:

file Това беше наистина страхотно! Обичах да се опитвам да разбера изображенията - беше забавно и хладно. Напълно го играя отново

Автоматичен превод:

file Аз съм готов

Автоматичен превод:

file Надявам се резултатът да няма значение😁

Автоматичен превод:

file Не очаквах да е толкова забавно, но опитът да отгатна какви са изображенията се оказа наистина впечатляващ и изненадващо ангажиращ. Някои бяха трудни, но това просто направи по-удовлетворяващо, когато ги направих правилно. Плюс това, цялото нещо имаше тази релаксираща атмосфера, която улесняваше влизането.

Автоматичен превод:

file Честно казано, прекарах страхотно с него. Опитът да разбера какво всъщност представлява всяко изображение ме привлече – беше едновременно предизвикателство и супер интересно. Някои от снимките наистина ме накараха да се замисля, но това беше част от забавлението. На всичкото отгоре се почувствах доста успокояващо, почти като малка умствена почивка. Със сигурност ще го пробвам отново след известно време.

Автоматичен превод:

file Второ

Автоматичен превод:

file трето

Автоматичен превод:

3-ти път file

Автоматичен превод:
cryptonikoszara deleted the post
1...12 13 14...22
Отидете на страницаот 22 страници

Присъедините се към общността

Трябва да се регистрирате, за да добавите мнение

Регистрирайте се
Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да разбирате за бонуси без депозит, нови слотове и други новини