Кое име на търговец беше това за key4ge1? Също така, какво казахте на банката, за да получите сторниране на плащането с Revolut, така че може би не е толкова просто?
Автоматичен превод:
skeptical26
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 11 месеца
Това за Coresbyte ли е? От известно време не съм чул нищо от тях.
Автоматичен превод:
Danixxx
skeptical26
Диамантен
skeptical26
преди 11 месеца
Моят е различен, но е свързан с тях. На всички са възстановени парите, както забелязах в темата, там очевидно игнорират всички заявки сега.
Автоматичен превод:
Heather123
Златен
преди 11 месеца
И така, Mobilum твърдят, че разследват транзакциите ми вече 6 седмици. Сега затвориха заявката ми без отговор. Подадох друга заявка, която беше затворена веднага без отговор. Подадох заявки за сторниране на плащане до банката си преди 5 седмици, но те все още не ги започват. Толкова съм разочарован от това колко дълго се бавеха, обаждам им се всеки ден и те казват, че нямат актуализации. Всяка помощ е добре дошла.
Здравейте, ако имате предвид Swipez, писах им имейли веднъж седмично в продължение на 3 седмици, но нямах отговор. Днес банката ми каза, че Swipez са обработили възстановяването на всички плащания и трябва да ги получа обратно в рамките на 5 дни, така че не отговарят, но ако продължите, изглежда, че просто възстановяват сумата.
Автоматичен превод:
Chloe99
Cocohibs1
Златен
Cocohibs1
преди 11 месеца
Здравей, не получих отговор, но току-що обработиха всичките ми възстановявания, благодаря за помощта.
Автоматичен превод:
picapabla14
Chloe99
Сребърен
Chloe99
преди 11 месеца
Можете ли да ни дадете актуална информация кога сте получили парите обратно??
Сега също така подадох молба за сторниране на плащания в банката си.
Автоматичен превод:
Unbroken
skeptical26
Платинен
skeptical26
преди 11 месеца
Появи се в банковото ми извлечение от Keyforge. Така че мисля, че е същото. Ескалирах спора като непредоставени дигитални услуги. И нямах проблеми. Пожелавам ви успех.
Автоматичен превод:
Chloe99
picapabla14
Златен
picapabla14
преди 11 месеца
Банката ми не ми помогна, писах им директно по имейл и сега парите ще бъдат възстановени през следващите 5 дни. Виждам, че всичко чака да се върне в банката ми, но те никога не са ми изпратили имейл, само че са ми възстановени.
Автоматичен превод:
picapabla14
Chloe99
Сребърен
Chloe99
преди 11 месеца
Защо банката ви не би помогнала?
коя банка е?
Автоматичен превод:
Chloe99
Златен
преди 11 месеца
Никоя банка с MasterCard не възстановява суми, но ако просто изпратите имейл до компанията, те би трябвало да ви възстановят сумата, без дори да се свържат с вас. Ако вашата банка е британска банка като Barclays Lloyds, тогава те може да ви направят връщане на сумата, но ако бях на ваше място, просто щях да отида директно при компанията, защото въпреки че банките таксуват банките, понякога това се обръща и те си вземат парите обратно.