Не, свързахте ли се със Swipez, метода на плащане, който ви е отнел парите? Аз просто ми пишех имейл всяка седмица и те на случаен принцип ми възстановяваха сумата.
Автоматичен превод:
picapabla14
Сребърен
преди 11 месеца
Написах всички имейли на уебсайта
Автоматичен превод:
skeptical26
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 11 месеца
Да, вярно е, мога да си представя, че вече са имали много.
Автоматичен превод:
Hingm001
Chloe99
Сребърен
Chloe99
преди 11 месеца
Фантастично! Благодаря, че ме уведоми. Ще продължа да следя.
Автоматичен превод:
skeptical26
Unbroken
Сребърен
Unbroken
преди 10 месеца
Имахте ли нужда от доказателство за покупка? Номер на поръчка, нещо?
Автоматичен превод:
Unbroken
skeptical26
Платинен
skeptical26
преди 10 месеца
В моя случай, не. Просто използвах имейлите, които изпратих до Наджада, на които те никога не отговориха, и това беше достатъчно. В рекламацията си заявих, че фирмата никога не е доставяла нищо и това беше всичко.
Автоматичен превод:
mulattis
Chloe99
Платинен
Chloe99
преди 10 месеца
Здравейте, бихте ли ми казали какво сте им писали? Аз също изпратих много имейли, те отговориха веднъж, но след това никога не се върнаха?...
Автоматичен превод:
Chloe99
mulattis
Златен
mulattis
преди 10 месеца
Току-що казах за измамни транзакции, че ми е необходимо незабавно възстановяване на сумата. Дадох последните четири цифри от номера на картата си и пълното си име, в противен случай ще се намеси полицията и банката ми ще ги разследва. Също така е на уебсайта им. Те имат имейл адрес от Чехия. Копирах ги и аз и мисля, че това, което правят, е да ги разследват. Не получих никакъв отговор, освен автоматичен имейл от имейл адреса от Чехия, а след това в рамките на три седмици получих пълно възстановяване на сумата, все още не съм получил никакви имейли за потвърждение или нещо подобно, но си получих парите обратно.
Автоматичен превод:
mulattis
Chloe99
Платинен
Chloe99
преди 10 месеца
Бихте ли ми изпратили имейл с това, което сте написали, ако е наред? Моят имейл е... [email protected]
Автоматичен превод:
Danixxx
Heather123
Диамантен
Heather123
преди 10 месеца
Здравей, Хедър, какви транзакции имаш с тях?
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
преди 10 месеца
Може ли някой да помогне? Ownrwallet просто игнорира всичките ми имейли? Преди 12 дни казаха, че проверяват случая, след като предоставих данни за картата, откакто изтриха всички имейли.
Автоматичен превод:
Hingm001
Chloe99
Сребърен
Chloe99
преди 10 месеца
Здравей, Клоуи, предполагам, че все още нямаш този чешки имейл адрес, нали?