SWIPEZ DSOLPAY, но имейл адресът .eu, който намерих тук, показва, че вече не съществува, когато се опитвам да изпратя имейл. Видях, че на много хора са възстановени сумите. Може ли някой да помогне? Моля.
Автоматичен превод:
Cocohibs1
Chloe99
Платинен
Chloe99
преди 11 месеца
Това ли е този, на когото изпрати имейл? Наскоро ми отговориха по този въпрос.
Да, не съм получавал имейли от седмици. Опитах и този имейл, но той пише, че не съществува. [email protected] Какво казахте, което ги накара да отговорят, ако нямате нищо против да попитам, благодаря за бързия отговор.
Автоматичен превод:
Cocohibs1
Chloe99
Платинен
Chloe99
преди 11 месеца
Може би опитайте да изпратите от друг имейл адрес. Току-що поисках възстановяване на сумата за неоторизирани транзакции и добавих сумата и последните 4 цифри от номера на картата си.
Автоматичен превод:
Chloe99
Cocohibs1
Златен
Cocohibs1
преди 11 месеца
Добре, благодаря
Автоматичен превод:
Chloe99
Cocohibs1
Златен
Cocohibs1
преди 11 месеца
Колко време приблизително ви отне да получите първия си отговор?
Автоматичен превод:
Cocohibs1
Chloe99
Платинен
Chloe99
преди 11 месеца
те стигнаха до мен на следващия ден
Автоматичен превод:
Chloe99
Златен
преди 11 месеца
Добре, благодаря ви, а колко време приблизително ви отне да получите пълно възстановяване на сумата? И същата ли е компанията, от която е извлечението по банковата сметка? E0000480, опитвам се да си върна около 7000.
Автоматичен превод:
Cocohibs1
Chloe99
Платинен
Chloe99
преди 11 месеца
Буквално ми върнаха парите, когато изпратих имейл, и след това бяха изчистени в рамките на 5 дни. Бях около 2000. Определено трябва да го вземете, тъй като изглежда, че възстановяват парите на всички.
Автоматичен превод:
Cocohibs1
Chloe99
Платинен
Chloe99
преди 11 месеца
Да, беше Е
Автоматичен превод:
LizzieCG
calumharris
Диамантен
calumharris
преди 11 месеца
Намерихте ли тази компания? Може би мога да помогна.