Хей, разбра ли някога къде да намериш MCC кодовете в Revoult?
Автоматичен превод:
Anonymized912
Сребърен
Lisamac
преди 1 година
Хей, разбра ли някога къде да намериш MCC кодовете в Revoult?
Hey did you ever find out where to locate the MCC codes on revoult
Автоматичен превод:
преди 1 година
Трябва да поискате SAR и да ги получавате за всяка транзакция - няма да ви кажат друго.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Диамантен
преди 1 година
Току-що получих съобщение от Experian, че имейлът ти е намерен в Тъмната мрежа. Мисля, че е там от известно време.
Автоматичен превод:
Anonymized913
Платинен
преди 1 година
Как сте всички? Отделих малко време от форума, за да си подредя мислите след възстановените плащания.
В момента имам жалба срещу изпълнителен директор на Barclays. Ако бъде отхвърлена, с удоволствие ще споделя всички имейли и документи. С удоволствие ще я споделя и сега, но оспорванията бяха отхвърлени, така че ще разгледам отново жалбите.
Радвам се да споделя това, което изпратих на Chase Mastercard, ако е от полза за други. Успях да получа малка компенсация от тях и те да съберат всички неполучени стоки.
Моля, бъдете внимателни с възстановяванията на суми, вече имам 3 затворени акаунта поради възстановени суми.
Автоматичен превод:
Anonymized913
pyne88
Платинен
pyne88
преди 1 година
Имал съм такъв, но очевидно заради хазарт с кредитна карта.
тъй като рискът за Barclays е голям, тъй като те могат да бъдат подведени под отговорност по Закона за хазарта. Ще се изненадате, ако Chase
Не ми закривай акаунта заради оплакванията и прекомерните възстановени суми. Според мен, стига да не получиш маркер Cifas, това не е от голямо значение.
CIFAS маркерът е предупреждение, поставено във вашия регистър от CIFAS (Система за избягване на измами в кредитната индустрия), за да предупреди финансовите институции за потенциални рискове от измами, свързани с вас. Тези маркери се записват в Националната база данни за измами на CIFAS и могат да повлияят на способността ви да получавате кредити, заеми или да откривате нови финансови сметки.
Автоматичен превод:
pyne88
Anonymized913
Платинен
Anonymized913
преди 1 година
Ако вече имате открита друга сметка, ще затворят ли тази банка, ако получите CIFA след откриването на сметка?
Автоматичен превод:
Anonymized1081
Диамантен
pyne88
преди 1 година
Какво е маркер Cifa, моля??
What is a Cifa marker please??
Автоматичен превод:
преди 1 година
Това е име от черен списък, което ще бъде разпространено до всички банки, което ще ви затрудни да откриете нова банкова сметка или да кандидатствате за кредит или овърдрафт.