Опитаха се да оспорят, като изпратиха фалшиви документи, но банката го осъзна и го оспори два пъти. Допълнителни 6 седмици чакане, но най-накрая спечелиха днес!
1220 back from TRNDBE
They tried to dispute by sending fake stuff, but the bank realised and disputed it twice. An extra 6 week wait, but finally won today!
Автоматичен превод:
преди 1 година
Здравей. Кам, ще ми помогнеш ли с този търговец?
Автоматичен превод:
vitalevae070
Anonymized485
Бронзов
Anonymized485
преди 1 година
Здравей,
Благодаря, че сподели, това звучи невероятно разочароващо и напълно разбирам гнева ти. Тези ситуации могат да бъдат толкова изтощителни, особено когато чувстваш, че системата не те защитава така, както би трябвало.
Да се надяваме, че алтернативното решение на споровете ще помогне за разрешаване на проблема, но е добре да знам, че се изправяте и говорите открито. Абсолютно сте прав, банките определено биха могли да направят повече, за да защитят клиентите си в подобни случаи.
Ако Радка може да помогне със споделянето на подробности насаме, това би било чудесно. Във всеки случай, не се колебайте да се свържете с нея, не сте сами в това!
Бъдете силни и успех със спора!
Автоматичен превод:
Lisamac
4cdr48rvwj58
Златен
4cdr48rvwj58
преди 1 година
Glfi търгува под globalfin.uk
Автоматичен превод:
danoxleypaypal79
Myfreeme
Сребърен
Myfreeme
преди 1 година
Нямах отговор от Mastercard, започнах спор относно плащанията с NatWest, но Swipez ми възстановиха всички суми директно, което се върна вчера. Не съм сигурен какво ще се случи със спора, но вероятно вече ще бъде приключен.
Автоматичен превод:
Heather123
Златен
преди 1 година
Здравейте, някой имал ли е възстановени суми с „active web limited" / realmtix?
свързан с myst*ke
Автоматичен превод:
4cdr48rvwj58
Lisamac
Сребърен
Lisamac
преди 1 година
Благодаря ви, имате ли опит с тях или съвет за контакт? Намерих имейл адрес.
Благодаря за отговора. В момента преминавам през същия процес, така че се надявам да получа подобни резултати. Надявам се, че сте добре, аз съм малко по-настойчив тук и следя историята ви от известно време.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Stainton108
Диамантен
Stainton108
преди 1 година
Добре, не съм лош, приятел, бил съм по-добър, но предполагам, че съм бил и по-зле! Да, трябва да продължиш напред, това е трудна работа, успех!