Е, току-що прегледах Revolut и тази сутрин 2 плащания към Zpdg за £320 бяха възстановени в сметката ми! Това е само върхът на айсберга, но това е печалба! На луната съм от щастие! Това е по-добре от всяка печалба от хазарт! Абсолютно съм се извинил! Някои от хората тук са първокласни със съветите си! Абсолютно съм се извинил! Успех на всички! Борба, борба, борба! 🔥🙌🏼
Трябва да имам актуализация следващите 3 дни относно сторнирането на плащане в Trndbm от Chase, но нямам имейл адреса, а само формуляра, който споделих преди време, вероятно дори няма линк.
За Mastercard е 45 дни, но мисля, че за Visa е по-малко. Но за да отговоря на въпроса ви, не е задължително. Имал съм търговец, който е предоставил касови бележки на Mastercard след 45-те дни, всички те са били фалшиви, и спорът е трябвало да продължи към следващите етапи.
Visa е 30 дни от подаване на оспорване. Забелязвам, че VISA обикновено дават временно възстановяване на сумата и обикновено, ако няма отговор в рамките на тези 30 дни, го запазвате, Mastercard е по-дълго, а банките, с които изглежда работим - Chase, Monzo и др. - дигиталните, обикновено не актуализират бързо, откъдето идва и получаването на закъснели фалшиви фактури.
Да се надяваме, че сега работите директно с Mastercard или все още с банка? Не бих се доверил на Chase в моя случай да го оспорят. Предполагам, че просто ще кажат „ето, отхвърлено", тъй като са доста безполезни. Браво, че успяхте да разберете всичко, за да се надяваме да спечелите, основният риск при стоките е тези измамници да фалшифицират фактури.