Попадал съм и на двете. От това, което открих, jusski6 и tokdom изглежда са свързани с Xpate.
Автоматичен превод:
DjumK
voodoo4
Златен
voodoo4
преди 33 минути
Благодаря, дръжте ме в течение, ако банката ви потвърди нещо за Xpate. Успяхте ли вече да получите възстановяване на сумата по някоя от тези транзакции?
Автоматичен превод:
DjumK
voodoo4
Златен
voodoo4
преди 29 минути
Разглеждам същите. От това, което видях, тези имена се появяват и във връзка с платежната система Cardaq/CardServ, но все още не съм видял потвърден придобиващ банк за тях поотделно.
Ако някой има MCC, Acquirer ID, ARN или друг опит с възстановяване на суми за Hexo Land, SIS Art Union, Horizon Land или Exist Sys, моля да сподели.
Всички те са свързани с Xpate. vercs2 и tokdom се появяват под Xpate Ltd, докато calcal и jusdot5 също са свързани с Xpate. Бих поискал от вашата банка ARN и Acquirer ID/ICA за всяка транзакция — това би трябвало да помогне за потвърждаване на точния придобиващ субект.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Златен
DjumK
преди 17 минути
Да, това съвпада с това, което и аз открих. Xpate изглежда стои зад всичките четири. Все пак бих опитал да получа ARN, Acquirer ID и MCC от банката, само за да потвърдя точния субект. Кажете ни какво ще ви дадат.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Златен
johnmaddisonn1
преди 13 минути
Само Xpate засега. Все още се опитвам да разбера кой е истинският търговец. Ще публикувам тук, ако намеря нещо.
Срещали ли сте се и с tokdom или paypay?
Автоматичен превод:
Lisa2
Unbroken
Златен
Unbroken
преди 1 минута
От това, което открих, vercs2, calcal, jusdot5, tokdom, jusski6 и paypay са свързани с Xpate във веригата за плащане. Все още се опитвам да идентифицирам действителния търговец, който стои зад всеки от тях.