Revolut ме помолиха за доказателство за контакт; тъй като нямах никаква информация, изпратих няколко имейла на общ имейл адрес като [email protected] Поисках и доказателство за покупка, тъй като им казах, че търговецът никога не ми е предоставил никаква касова бележка, фактура или каквото и да било друго. Общо успях да възстановя шест плащания, три от Revolut и три от Klarna, на обща стойност приблизително 1000 евро. Ето пълното писмо, което изпратих до Klarna:
Здравей,
Относно такса номер 3458776150806167744, предоставям описание на заявената дигитална услуга.
Дигиталната услуга, предлагана от магазина Vercs2, изглежда е била свързана с придобиването на виртуални стоки за видеоигри, по-специално цифрови артикули или „скинове", свързани с онлайн игрални платформи.
След завършване на плащането, очаквах да получа достъп до закупения дигитален продукт или някакъв вид потвърждение, което би ми позволило да използвам или осребря въпросното съдържание. Не получих обаче никакво потвърждение на поръчката, фактура, данни за вход, код за активиране, линк за доставка или каквото и да е друго, което би ми позволило да осъществя достъп до или да използвам предполагаемо закупения продукт.
Също така не получих инструкции за употреба, нито каквато и да е допълнителна комуникация от магазина.
Освен това, няколко пъти се опитах да се свържа с магазина, за да поискам информация и решение относно направената покупка, без да получа отговор.
Следователно, считам, че договорената дигитална услуга никога не ми е била доставена или предоставена.
С уважение,
Надявам се това да помогне.