Много информация е потвърдена от банките ми. Някои признания за неправилен MCC код, понякога и кой е придобиващият банк. Въпреки това, подаването на жалби чрез банковата система, когато аз самият удостоверих плащанията, досега не ми е довело до възстановяване на суми, а продължава да се връща към следващата инстанция. Депозитите ми в играта никога не са били представяни като правилния MCC 7995 във всички случаи.
7 различни имена, които могат да бъдат свързани с Cardaq limited като придобиваща компания:
abc company (Донкастър) MCC 7399 - други бизнес услуги
VEL (Лондон) MCC 7339 Стенография и бизнес услуги.
Xorsolution_image (Лондон) MCC 5815 - дигитални медийни продукти
ART Solution (Лондон) MCC 5815 - Дигитално медийно производство
Vocaloidy (Лондон) MCC 5815 - Дигитално медийно производство
Trybot trade Ltd (Гибралтар) MCC 5734 - Софтуер
Trapsnake (Лондон) MCC 5816 - Дигитални игри
По-долу са посочени други имена с потвърден MCC, но липсва друга информация, като например придобиващите:
Wert (Талин) MCC 6051 - Транзакция, подобна на парична/криптовалута
Icon.finance (Варшава) MCC 6051 - Транзакция, подобна на парична/криптовалута.
Payver Vlts MCC 7311 - рекламни услуги
Fri lnr (Лондон) MCC 7399 - други бизнес услуги
Търговски център MCC 7299 - други услуги
Загубих около 60 000 евро за шест месеца със заети средства от забранен сайт за хазарт, насочен към моята страна, но досега опитите ми за погасяване на сумата не са довели до нищо от никоя страна. Подадох множество жалби и официални обжалвания, но постоянно се сблъсквам с откази или никакъв отговор. Но продължавам да водя делата, доколкото мога. Подадох сигнали до органа по хазарта, подадох жалби както до ARN, така и до Литовската централна банка.
Надявам се, че някой ще може да се възползва от част от информацията, която споделих.