Благодаря. Имам около 30 търговци, за които нямам информация за контакт, но предполагам, че ако ги проследя, ще се фокусирам.
Автоматичен превод:
Lisa2
Златен
преди 1 час
Здравейте. Аз също се опитвам да намеря информация за тези търговски описания:
КРЕЗОН
ХАВГРЕ
ТРЕВИК
МОЛКЕР
ЗЕНТРА
Някой попадал ли е на тях преди? Може ли някой от тях да бъде обработен от Xpate?
Автоматичен превод:
Lisa2
Jcraig17
Златен
Jcraig17
преди 1 час
30 търговци е доста голям списък. Ако искаш, публикувай някои от тези, с които имаш най-големи затруднения. Може би ще разпозная някои от тях от моите собствени транзакции.
Така разбрах, че в моя случай MSP, scudot и playtwin са свързани с Xpate.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Lisa2
Платинен
Lisa2
преди 1 час
Не знам. Walletto ми възстановиха парите за Cpto и ги намирам за много отзивчиви. В момента имам заявка за данни към тях, така че ще видя дали имам още, когато пристигне.
Автоматичен превод:
DjumK
voodoo4
Златен
voodoo4
преди 57 минути
Здравейте. В крайна сметка успях да се свържа с HURTED, тъй като имах повече от 20 транзакции с тях. Те обаче възстановиха сумата само за 4 от тези транзакции.
След това се свързах с Walleto относно останалите плащания, но те игнорираха оплакването ми. Така че на този етап ще подготвя сторниране на плащане чрез банката си за транзакциите, които не са били възстановени.
Автоматичен превод:
DjumK
billi85
Златен
billi85
преди 54 минути
Здравейте. Успях да си върна част от парите, но не всички. За транзакциите, които не бяха възстановени, подадох жалби до банката си и чакам резултата.
Между другото, някой има ли информация за тези търговски описания?
НЕРКИТ
ФАЛДРО
КЕРТАВ
УЕКСЛОН
ГРЕМВИ
Някой виждал ли ги е преди? Чудя се дали някое от тях може да е свързано с Xpate.
Автоматичен превод:
DjumK
billi85
Златен
billi85
преди 53 минути
Здравей. Някакви новини оттогава? Успя ли да си върнеш парите от Xpate или още чакаш?
Имате ли някакви актуализации относно IVYPAY за плащания с криптоним?
any update on IVYPAY for you for kryptonim payments?
Автоматичен превод:
преди 48 минути
За съжаление не. Отговорих на последния им имейл и чакам следващото им извинение. Или мълчание!!
Автоматичен превод:
DjumK
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 47 минути
Имам известна информация за двама от тях.
За ORENZA използвах [email protected] а за TRAMIQ беше [email protected] Те реагираха доста бавно, но може би си струва да се свържете първо с тях, тъй като е възможно да успеете да си възстановите поне част от парите директно.
В моя случай тези плащания бяха свързани с Xpate. Ако трябва да се обърнете директно към Xpate, това може да отнеме много време. Ако търговците не разрешат проблема, бих обмислил подаване на иск за връщане на плащане до банката, вместо да чакам безкрайно.
Автоматичен превод:
voodoo4
DjumK
Сребърен
DjumK
преди 44 минути
Благодаря. Бихте ли ми казали имейл адреса, който сте използвали, за да се свържете с HURTED?
Мисля, че връщането на плащане може би е по-бързият вариант. Walleto често изглежда отнема много време за отговор, а в някои случаи компанията изобщо не възстановява суми. Не искам да чакам твърде дълго и да рискувам да пропусна крайния срок за връщане на плащане.
Автоматичен превод:
XkBoii
Lisa2
Златен
Lisa2
преди 43 минути
В крайна сметка получихте ли възстановяване на сумата? Какъв е контактът за XPATE? Имам Scudot и доста от тях? Около 9 плащания около 700 паунда, мисля.
Автоматичен превод:
XkBoii
Lisa2
Златен
Lisa2
преди 42 минути
също как разбрахте, че са обработени чрез XPATE
Автоматичен превод:
voodoo4
Сребърен
преди 42 минути
Някой разпознава ли някое от тези имена от извлеченията си от кредитните карти?
ЗЕВАРО
БРОНИК
КЕЛВАН
ТОРМЕКС
НАВРИЛ
ФЕНКИС
ДРЕВАЛ
ПОНТЪР
САЛВЕКС
МЕРКОН
Имам няколко транзакции под тези имена и едва ли мога да намеря информация кой всъщност стои зад тях. Започвам да се чудя дали Walleto е обработил някои от тези плащания.
Някой имал ли е работа с някой от тези доставчици?
Автоматичен превод:
XkBoii
Lisa2
Златен
Lisa2
преди 40 минути
Играй, и аз имам няколко с тях
Автоматичен превод:
voodoo4
XkBoii
Сребърен
XkBoii
преди 39 минути
Здравейте. Има ли информация кой е купувачът?
Някой случайно да има данни за контакт с тези търговци?
Tchtxt
Мета депозит
Глобал Страйд ООД
Еаф
Имейл адрес или уебсайт биха били наистина полезни, тъй като бих искал първо да се свържа директно с тях.
Автоматичен превод:
XkBoii
Jcraig17
Златен
Jcraig17
преди 37 минути
[email protected]Възстановяване на сумата доста бързо, ако не се очаква. Мога да ви изпратя шаблон, ако искате.