Боже, това са какви възстановявания на суми. Walletto ми изпрати имейл в петък, така че им изпратих идентификационния си номер и номера на маскираната ми карта, така че се надявам, че моят търговец ще покаже някои от търговците ми на него 🤞
Автоматичен превод:
XkBoii
Sarah222
Диамантен
Sarah222
преди 3 седмици
Как разбрахте, че този търговец е Walletto? Това Cactipay ли е?
Автоматичен превод:
mulattis
Платинен
преди 3 седмици
Кой търговец принадлежи на walletlo?
Автоматичен превод:
XkBoii
Диамантен
преди 3 седмици
Здравейте. Може ли някой да потвърди имейл адреса на Wallletto и кои търговци са доказано обработени чрез тях? Имам толкова много различни търговци през месеците, че съм сигурен, че поне някои от тях са обработени.
Автоматичен превод:
XkBoii
Диамантен
преди 3 седмици
Също така имам чувството, че Ventira/Viargaming може да са XPATE поради използвания MCC код 7372. Няма достатъчно доказателства обаче.
Автоматичен превод:
XkBoii
Emyjay20
Диамантен
Emyjay20
преди 3 седмици
Споменахте ли изобщо за хазарт?
Автоматичен превод:
Sarah222
Arra89
Златен
Arra89
преди 3 седмици
Стискам палци. Да, доста пари бяха пропилени през последните няколко години. Все пак ни очакват по-добри дни.
Автоматичен превод:
Sarah222
XkBoii
Златен
XkBoii
преди 3 седмици
Това беше Coinpacto. Разбрах от този форум.
Автоматичен превод:
Sarah222
UserJ0193
Златен
UserJ0193
преди 3 седмици
Заради този търговец ли отказват да помогнат? Мисля, че поумняват и прекъсват контактите с търговци, на които трябва да възстановят сумата. Имах един, който отказа помощ за друг, тъй като са прекъснали връзките си с тях.
Автоматичен превод:
XkBoii
Диамантен
преди 3 седмици
Consoletitans (CNSLTITANS) не са отговорили или не са възстановили сумата след 5 дни, но съм сигурен, че видях хора да получават възстановяване на сумата от тях. Струва си да се опитате да го направите? Може ли някой да помогне с получаването на възстановяване на сумата от тях?
Автоматичен превод:
Foxtrot90
XkBoii
Диамантен
XkBoii
преди 3 седмици
Потърси във форума, може да намериш още, но повечето, които съм виждал, са cpto и cnpto
Автоматичен превод:
Foxtrot90
XkBoii
Диамантен
XkBoii
преди 3 седмици
Колко дни им дадохте да отговорят на имейла си?
Автоматичен превод:
Foxtrot90
XkBoii
Диамантен
XkBoii
преди 3 седмици
Приятели търговци и собственици на контейнери, изпратете ми и вашата карта на контейнерите. Ще ви кажа какво съм свързал в моята.
Автоматичен превод:
XkBoii
Foxtrot90
Диамантен
Foxtrot90
преди 3 седмици
Мисля, че им дадох 5 дни
Автоматичен превод:
XkBoii
Foxtrot90
Диамантен
Foxtrot90
преди 3 седмици
Дано това не отнеме много време да чака във форума...
Автоматичен превод:
Foxtrot90
XkBoii
Диамантен
XkBoii
преди 3 седмици
Cardaq определено участва във вашия голям клъстер, така че бих се насочил към тях. На хората от Art Solution и XOR са възстановени парите.
Бих искал да намеря dtvlt. Имам ги на моя, но засега без успех.
Автоматичен превод:
XkBoii
Foxtrot90
Диамантен
Foxtrot90
преди 3 седмици
Знаете ли контактите на Art Solution и Xor?
Автоматичен превод:
XkBoii
Foxtrot90
Диамантен
Foxtrot90
преди 3 седмици
Брато [email protected] Доста съм сигурен, че е DTVLT, на кредитната ми карта се показва като DTVLT, но в Revolut е DotaVolt, така че на 99% са същата компания. Изпратих преди 2 дни, но няма отговор, очевидно е през уикенда, опитвам се да се надявам, тъй като това е над хиляда за мен 🙂
Автоматичен превод:
Foxtrot90
XkBoii
Диамантен
XkBoii
преди 3 седмици
Не съжалявам, приятел - Дани, който беше в този форум, получи възстановяване на сумата от Cardaq за тях. Може би да вземеш транзакциите си за тях и ARN-овете и да ги изпратиш на Cardaq?