Това е различен Swipes, братле. Лицензът на Swipez беше отнет от CNB, така че ги затвориха. Нямам идея как да получа възстановяване на суми сега.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
XkBoii
Платинен
XkBoii
преди 1 час
Да, briqpay ги изкупи.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
JosieRosie46
Платинен
JosieRosie46
преди 1 час
Здравей, Джози,
Преди около 10 дни изпратих имейл на delados относно група от 3 търговци, които мисля, че са свързани с тях. Какво им изпратихте, ако не възразявате да попитам? Отговориха ли ви веднага?
Автоматичен превод:
LP2710
Elliee36
Златен
Elliee36
преди 49 минути
Fluxpay и Mifinity може да са доста лесни за намиране на информация за контакт онлайн, помолете всеки изкуствен интелект да ви помогне с търсенето, успех!
Автоматичен превод:
Buttyboii28
XkBoii
Сребърен
XkBoii
преди 23 минути
Мисля, че си прав, приятелю, моят се отказа и Briqpay купи този Swipez още през 2022 г. В същата ситуация съм като теб.
Автоматичен превод:
XkBoii
Foxtrot90
Златен
Foxtrot90
преди 20 минути
Сигурен ли си? Briqpay купи компания, наречена Swipez, през 2022 г. Мисля, че е съвсем различна компания. Домейнът swipez.eu беше свързан с доставчика на платежни услуги Draph Solutions sro. Чешката национална банка официално отне лиценза на компанията за малки платежни услуги, решение, което влезе в сила на 3 януари 2026 г.
Автоматичен превод:
XkBoii
Foxtrot90
Златен
Foxtrot90
преди 19 минути
какви търговци са с тях 🙂
Автоматичен превод:
XkBoii
Buttyboii28
Златен
Buttyboii28
преди 18 минути
Какво мислите, можем ли да направим? Почти 4 хиляди за мен и ако го бях видял по-рано, можеше да ми върнат парите. Възстановяваха ми ги до момента, в който затвориха 🙁
Автоматичен превод:
Sarah222
UserJ0193
Сребърен
UserJ0193
преди 15 минути
Получих възстановени суми от CNPCTO чрез Walletto на 1 юли, така че сигурно са прекратили връзките си съвсем наскоро.