Изпратих имейл на ivy на 5-ти, но не чух никакво изпискане в отговор. Ivy също ли е криптоним? Имам techswap, но когато кликна върху транзакцията, името се променя на Chswapper.
Автоматичен превод:
Arra89
jef10mur
Платинен
jef10mur
преди 2 часове
Да, Monzo са отказали всяко едно от моите оспорвания/сторнирания на плащания. НО когато подам заявления за сторнирани на плащания, 2 дни по-късно се появяват възстановявания на суми за 18 от моите 41 търговци. Така че дори и подаването на заявление за сторниране на плащания се изпраща сигнал до тяхна страна. Само дано това да проработи за всички тях. Моля се делото ми за омбудсмана да спечели сега, за да мога да приключа с всичко това. Писна ми да проверявам всеки ден за имейли, които никога няма да дойдат.
Автоматичен превод:
Snowyhill84
Arra89
Платинен
Arra89
преди 1 час
Да, така е.
Автоматичен превод:
Loo76
Диамантен
Foxtrot90
преди 2 часове
Няма начин, благодаря. Как разбра това?
No way, thanks. How did you find that out?
Автоматичен превод:
преди 1 час
Свържи се с Banking Circle и попитай DSAR, те ми казаха.
Автоматичен превод:
Loo76
Диамантен
Arra89
преди 2 часове
Изпратих имейл на ivy на 5-ти, но не чух никакво изпискане в отговор. Ivy също ли е криптоним? Имам techswap, но когато кликна върху транзакцията, името се променя на Chswapper.
I emailed ivy on the 5th not heard a squeak back. Is ivy kryptonim aswell? I have techswap but when you click on the transaction it then changes name to Chswapper.
Автоматичен превод:
преди 1 час
Не знам кой е Криптоним, но просто продължавам да им изпращам имейли.
Автоматичен превод:
Jaroslav
Forum and Reviews Administrator
Anonymized1181
преди 17 часове
Мисля, че искам да си затворя акаунта, независимо от отворената жалба 🙂 благодаря
I think I want to close my account regardless of the open complaint 🙂 thanks