О, добре, благодаря, това със сигурност ли е? Просто данните за транзакциите показват различен адрес, аз им изпратих имейл преди време. Успяхте ли да се свържете с тях?
Автоматичен превод:
Romeo87
Диамантен
преди 3 седмици
Имал ли е някой тук някога
Свързали ли сте се с Yapily и евентуално получили ли сте възстановяване на сумата?
Автоматичен превод:
Snowyhill84
Платинен
преди 3 седмици
Вечер всички (или сутрин, в зависимост от това къде се намирате!)
Имам огромен списък с търговци и търсих в Google и сканирах тук, но не стигнах доникъде, така че се надявам да има някой тук, който има някаква представа кои може да са те. Стискам палци!
АИАРТ
БКМЕТРИ
BRTNET
КОЛИЧКА ОТ ТЪКАН ГРАФИК АКРА
CCTDD ЕНТЪРПРАЙЗ
ЧЕШКА МОДЕЛНА ГРАФИКА АКРА
ДАВОРИМО
DCT AIART Тарту
РАЗМЕР
ДРОПДА ТАЛИН
ЕХОФОРДЖ
Електронна магазин
ФУСКИ
ИДЕЯМЕЛД
ILVMNL
СПАСЯВАНЕ НА БИЖУТА
КИЕСМАРКЕТ
МИНИУАЙЗЪР
НРДРП
СКУДОТ
SCUPDT
ШАПДИРУ
СКИНРУ
SMMTRX
СИНТЕР
TCHGMS
TCHTXT
ВОЛТОРИЯ
ЗЕЛИКС
ЗЕЛТРИ
ZLTRX
Редактирано
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Snowyhill84
Платинен
Snowyhill84
преди 3 седмици
Волтория е ограничена на инч. Върнах се при тях в петък, след като ме игнорираха.
Първите ми два имейла. Базирани във Великобритания.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Snowyhill84
Платинен
Snowyhill84
преди 3 седмици
Тези с графиките, получих възстановяване на сумата от usupport за Dress Expert Graph - може би има линк? Но не мога да потвърдя на 100%
Автоматичен превод:
sw18jp
pyne88
Сребърен
pyne88
преди 3 седмици
Разбра ли някога?
Автоматичен превод:
sw18jp
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 3 седмици
Разбра ли някога? Благодаря.
Автоматичен превод:
Snowyhill84
Платинен
Foxtrot90
преди 3 седмици
Тези с графиките, получих възстановяване на сумата от usupport за Dress Expert Graph - може би има линк? Но не мога да потвърдя на 100%
The graph ones, I got refunded by usupport for dress expert graph - maybe linked? But can’t confirm 100%
Автоматичен превод:
преди 3 седмици
Струва си да опитате, благодаря!!
Автоматичен превод:
Romeo87
Диамантен
преди 3 седмици
Някой познава ли тези търговци?
• Дигитален номер
• Реалгереа
• Заключение
• FCS CLK
• Фитнес
• Мистер
• Майндфу
• Майндфу Валса
• Алксен
• Алксен Роузю
• Макодмърт Лондон
• Алксен Розен
• Евътлон
• Юмайнд
• Лджой
• Ксизлотр
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Romeo87
Платинен
Romeo87
преди 3 седмици
Не съм попадал на нито един от тях, съжалявам
Автоматичен превод:
Lisa2
billi85
Златен
billi85
преди 3 седмици
Здравей. Прегледа ли вече транзакциите си? Любопитен съм дали някоя от тях е обработена от Xpate.
Автоматичен превод:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравейте. Подадох доказателства, които според мен са убедителни, но все още няма отговор. Xpate изглежда не бърза. Надявам се, че след като всичко бъде прегледано, ще си получа парите обратно.
Автоматичен превод:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравейте. Моето възстановено плащане вече е подадено. Сега чакам резултата. Xpate изглежда не бърза да отговори.
Автоматичен превод:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравейте. Крайните срокове все още бяха валидни. Според моята банка, възстановеното плащане срещу Xpate е било подадено в рамките на необходимия срок, така че случаят е бил приет за преглед.
Автоматичен превод:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравейте. Все още не съм получил отговор от Xpate, така че продължавам да чакам. Мислите ли, че си струва да подам допълнителна жалба или просто трябва да изчакам процесът по връщане на плащане да приключи?
Автоматичен превод:
billi85
DjumK
Сребърен
DjumK
преди 3 седмици
Здравейте. Ако Walleto е обработил плащането, очаквайте дълго чакане. Дори ако връщането на плащане в крайна сметка е успешно, може да отнеме доста време, за да се разреши проблемът. В този момент вероятно няма да имате друг избор, освен да бъдете търпеливи.
Автоматичен превод:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Сребърен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравейте. Вече поисках сторниране на плащане срещу Xpate, но все още чакам резултата. Банката ме информира, че случаят е все още отворен и не е решен.
Автоматичен превод:
DjumK
keejan
Златен
keejan
преди 3 седмици
Здравейте. От това, което видях, Xpate или оспорва сторнирането на плащането с документи, които според мен са неточни или подвеждащи, или го приема, но обикновено едва след като е изтекъл пълният период за преглед.
Автоматичен превод:
DjumK
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравей. Имаш ли някакви резултати с някоя от транзакциите си? Xpate казаха ли ти, че са оспорили сторнирането на плащането?
Автоматичен превод:
DjumK
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравей. Разбрах. Благодаря за актуализацията. Оценявам я.