Всичко е от Ролето; ако някой разпознае нещо, моля да ми каже 😊
Автоматичен превод:
Nic24
Сребърен
преди 2 месеца
Някой получавал ли е възстановяване на сумата от Passpoint наскоро? Писал е имейл на ivy и други имейл адреси в този форум на 5 юни и няколко пъти оттогава, но не е получил нито един отговор?
Автоматичен превод:
Nic24
Сребърен
Nic24
преди 2 месеца
Някой намери ли нещо за
Connect*club, DigitalTech/digitalkey, Actualplay, Playt или skplayclick? Все още се затруднявате с тях.
Has anyone found anything for
Connect*club, DigitalTech/digitalkey, Actualplay, Playt or skplayclick? Still struggling with these.
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Последен опит, някой има ли представа какво може да е connect*club, преди да се откажа 😂
Автоматичен превод:
Loo76
Диамантен
Juully8
преди 2 месеца
Колко време отнема отговорът/възстановяването на сумата?
How long they take to reply/refund?
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Получих възстановяване на сумата след 24 часа, може би малко повече, но не беше много по-дълго
Автоматичен превод:
keejan
Платинен
преди 2 месеца
Не винаги е необходимо да знаят точно кой е; те могат да правят сторнирани плащания и без тази информация.
Свързах се с тях, но не ми отговориха. Чакам вече 2 дни.
Ще опитам отново.
Свързах се директно с Chain Vally и ми отговориха веднага, но не поискаха да ми върнат парите. Ще се постарая да знам каквото мога, защото що се отнася до писмата, не се допускат хора от Австрия. Но ако преведох и 1000 евро, трябваше да ме потвърдят, което означава, че са нарушили условията им 😀
Автоматичен превод:
Neustart
Vss18
Златен
Vss18
преди 2 месеца
Колко транзакции са били и кога са се случили? Можете ли да ми кажете общата сума? Предложихте ми само частично възстановяване на сумата.
Автоматичен превод:
Vss18
Neustart
Златен
Neustart
преди 2 месеца
Върнаха всичко, но бяха само 400 евро, това може да е причината. Продължавай да се бориш. В началото дори не искаха.
Автоматичен превод:
Neustart
Vss18
Златен
Vss18
преди 2 месеца
Колко бързо се свързахте с мен след транзакциите? При мен беше минало известно време...
Автоматичен превод:
Vss18
Neustart
Златен
Neustart
преди 2 месеца
Мисля, че беше около 4 години.
Автоматичен превод:
Vss18
Златен
преди 2 месеца
Мисля, че Chain Valley вече не е Ivypay, а Nylo LLC. Проверявах имейлите си всеки път, когато превеждах пари, получавах имейл от тях. Ще се опитам да получа възстановяване на сумата.
Автоматичен превод:
Neustart
Vss18
Златен
Vss18
преди 2 месеца
И ми възстанови парите, въпреки дългото време, което беше минало? И за мен минаха четири години... 2022 и 2023.
Автоматичен превод:
Vss18
Neustart
Златен
Neustart
преди 2 месеца
Да, няма проблем.
Автоматичен превод:
Gianlu90
Сребърен
преди 2 месеца
Може ли някой да ми помогне да разбера как да поискам възстановяване на суми от Chain Valley? Опитах през Revolut, но заявката беше отхвърлена поради липса на доказателства.
Автоматичен превод:
Neustart
Vss18
Златен
Vss18
преди 2 месеца
Кой беше получателят на плащанията?
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Sarahlewis
Платинен
Sarahlewis
преди 2 месеца
Здравейте, какво да правя например с Barclays, когато повдигам спор? Моите всички се отнасят до нас като Actualplay, playt и player?
Редактирано
Автоматичен превод:
Juully8
Сребърен
преди 2 месеца
Здравей, Дани, получих това от екипа за потребителска поддръжка относно MIXCREDE и MTL Top Up. Някаква помощ? Използвах правилните данни за картата.
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
Thomas-091
преди 2 месеца
Отговорният имейл, в който се казваше, че са успешно започнали възстановяването на сумата, беше вчера в 15:30 ч.
The reply email saying they’d successfully initiated the refund was at 15:30pm yesterday
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Ако кажат, че са ти възстановили парите, определено ще ги получиш.
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
Juully8
преди 2 месеца
Здравей, Дани, получих това от екипа за потребителска поддръжка относно MIXCREDE и MTL Top Up. Някаква помощ? Използвах правилните данни за картата.
Hi Dani, received this from team user support regarding MIXCREDE and MTL Top Up. Any help? I’ve used the right card details
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
О, наистина 😫😫 не знам какво да предложа, тъй като ми върнаха парите 🤔 просто си ги купувам, много ли е? Може би е причината, но после си върнах няколко хиляди от тях.