Всичко е от Ролето; ако някой разпознае нещо, моля да ми каже 😊
Автоматичен превод:
Nic24
Сребърен
преди 3 седмици
Някой получавал ли е възстановяване на сумата от Passpoint наскоро? Писал е имейл на ivy и други имейл адреси в този форум на 5 юни и няколко пъти оттогава, но не е получил нито един отговор?
Свързах се с тях, но не ми отговориха. Чакам вече 2 дни.
Ще опитам отново.
Свързах се директно с Chain Vally и ми отговориха веднага, но не поискаха да ми върнат парите. Ще се постарая да знам каквото мога, защото що се отнася до писмата, не се допускат хора от Австрия. Но ако преведох и 1000 евро, трябваше да ме потвърдят, което означава, че са нарушили условията им 😀
Мисля, че Chain Valley вече не е Ivypay, а Nylo LLC. Проверявах имейлите си всеки път, когато превеждах пари, получавах имейл от тях. Ще се опитам да получа възстановяване на сумата.
Може ли някой да ми помогне да разбера как да поискам възстановяване на суми от Chain Valley? Опитах през Revolut, но заявката беше отхвърлена поради липса на доказателства.
Здравей, Дани, получих това от екипа за потребителска поддръжка относно MIXCREDE и MTL Top Up. Някаква помощ? Използвах правилните данни за картата.
Hi Dani, received this from team user support regarding MIXCREDE and MTL Top Up. Any help? I’ve used the right card details
Автоматичен превод:
преди 3 седмици
О, наистина 😫😫 не знам какво да предложа, тъй като ми върнаха парите 🤔 просто си ги купувам, много ли е? Може би е причината, но после си върнах няколко хиляди от тях.