Walletto отрича да е отговорен за Mnntech и да е извършвал каквито и да било плащания от тяхно име. Знаете ли кой друг може да е или Walletto лъже?
Автоматичен превод:
voodoo4
Foxtrot90
Златен
Foxtrot90
преди 2 месеца
Здравейте. Срещал съм K4YOU преди – плащанията се обработват чрез Xpate. В моя случай възстановяването на сумата никога не беше обработено и не получих парите си обратно.
Автоматичен превод:
voodoo4
Macke96
Златен
Macke96
преди 2 месеца
Здравейте. NEXAD се управлява от Xpate Ltd. Подадох жалба и сега чакам решение.
Автоматичен превод:
Org1991
voodoo4
Диамантен
voodoo4
преди 2 месеца
Някой каза, че DCZT Keyge1 е портфейл?
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Alfred_ANTONYAN21
Диамантен
Alfred_ANTONYAN21
преди 2 месеца
Xpate казва, че нямам никакви записи за мен
Автоматичен превод:
Foxtrot90
voodoo4
Диамантен
voodoo4
преди 2 месеца
Xpate казват, че нямат записи за мен 😩
Автоматичен превод:
Org1991
Miki33
Диамантен
Miki33
преди 2 месеца
Не знам какво да кажа, но vercs2 го виждам в банковото си извлечение и имам потвърждение от банката си, че е обработено от XPATE LTD.
Автоматичен превод:
Miki33
Org1991
Златен
Org1991
преди 2 месеца
Не знам как да получа възстановяване на сумата чрез Xpate; те никога не отговарят.
Автоматичен превод:
Org1991
Miki33
Диамантен
Miki33
преди 2 месеца
Те ми отговориха, но казаха да се свържа с търговеца... Просто ги изпратете на FOS и докладвайте на FCA и VISA/Mastercc
Автоматичен превод:
Miki33
Org1991
Златен
Org1991
преди 2 месеца
Получили ли сте възстановяване на сумата, когато сте се свързали с FCA?
Автоматичен превод:
Org1991
Miki33
Диамантен
Miki33
преди 2 месеца
Чакане
Автоматичен превод:
Lisa2
Foxtrot90
Платинен
Foxtrot90
преди 2 месеца
Здравей. Xpate ти отговориха толкова бързо. Това е изненадващо. Мисля, че те лъжат.
Автоматичен превод:
Lisa2
Miki33
Платинен
Miki33
преди 2 месеца
Здравейте. Същата е ситуацията и с Xpate. Няма възстановяване на сумата и няма отговор.
Автоматичен превод:
billi85
voodoo4
Сребърен
voodoo4
преди 2 месеца
Здравейте. Благодаря! Не знаех, че Xpate обработва плащания за NEXAD. Но получаването на възстановяване на сумата от Xpate е истинско предизвикателство.
Автоматичен превод:
Miki33
Lisa2
Златен
Lisa2
преди 2 месеца
Ако всички хора изпратят доклад до FCA, мерчандайз дескриптор и mcc false + лиценз за игри не съответстват на XPATE, защото XPATE не отговаря на правилата на Visa и XPATE забранява, не лицензира игри или не съответства на лиценза. Изпращам доклад за преглед до FCA и копие до Visa.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Lisa2
Диамантен
Lisa2
преди 2 месеца
Това беше преди, но днес го преразгледах. Ще докладвам на ICO, когато изтекат 30-те дни.