Имам екранна снимка на историята на сърфирането, но тя не дава ясен отговор кой е.
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Kelly1234
Диамантен
Kelly1234
преди 2 месеца
О, понякога го крият по различни начини. Можете също да проверите чрез настройките за поверителност на телефона си, като отидете в отчет за поверителност на приложението > мрежова активност на уебсайта, след което щракнете върху уебсайта и той ще ви покаже свързаните връзки.
Автоматичен превод:
Romeo87
Диамантен
преди 2 месеца
Globalfin също ли е част от walletto?
Автоматичен превод:
Macke96
Kazper_82
Бронзов
Kazper_82
преди 2 месеца
Имаш ли нещо за NEXAD?
Автоматичен превод:
Org1991
DjumK
Диамантен
DjumK
преди 2 месеца
@Djumk, откъде знаеш, че Walletto е обработил DCT key4ge1? Възстановиха ли ти парите?
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Macke96
Платинен
Macke96
преди 2 месеца
Здравейте. Попаднах на NEXAD в gtspin's. Свързах се с екипа за поддръжка на сайта относно възстановяване на сумата. Те не го обработиха. Банката ми каза, че са обработили плащането от Xpate и ми предложиха да се опитам да се свържа с тях. Но Xpate не отговаря.
Автоматичен превод:
Macke96
Alfred_ANTONYAN21
Бронзов
Alfred_ANTONYAN21
преди 2 месеца
Свързахте ли се с екипа за поддръжка на NEXADS?? Кой сайт използват?
Автоматичен превод:
Macke96
Alfred_ANTONYAN21
Бронзов
Alfred_ANTONYAN21
преди 2 месеца
Или имам предвид каква е информацията за контакт с екипа им за поддръжка??
Автоматичен превод:
Macke96
Бронзов
преди 2 месеца
Някой има ли нещо за imageaisupport.com??
Автоматичен превод:
Miki33
Org1991
Златен
Org1991
преди 2 месеца
Плащанията ми минават през Xpate. Когато обаче посетя сайта, който ми дадохте, техният доставчик на услуги е посочен като Katarun; или са сменили доставчика си, или Veridra не използва Xpate.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Romeo87
Диамантен
Romeo87
преди 2 месеца
Ще ми е интересно да чуя дали някой има информация по този въпрос. Все още чакам моя DAR от Barclays.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Диамантен
преди 2 месеца
Някой имал ли е късмет с dsar-ите от Walletto?
Трудно е да се намери във форума, но кои търговци попадат под Walletto? Cpto вече ми възстановиха парите.
Автоматичен превод:
Lisa2
Платинен
преди 2 месеца
Здравейте. Търся информация за
Електронна магазин
kcraft2
Може ли някой да помогне?
Автоматичен превод:
DjumK
Lisa2
Златен
Lisa2
преди 2 месеца
Здравей. Ако си спомням правилно, kcraft2 беше използван на уебсайта на WinWinter. На този сайт тегленията са приблизително 50/50. Ако обаче поискате възстановяване на сумата чрез банката си, сметката ви в сайта може да бъде блокирана. Плащанията за kcraft2 се обработват от Xpate.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
DjumK
Златен
DjumK
преди 2 месеца
Здравейте. Да, ако е Xpate, може да се наложи да чакате дълго време за възстановяване на сумата и дори тогава няма гаранция, че ще я получите. Често се чувствате сякаш по някакъв начин са защитени.
Автоматичен превод:
Steffyyy1807
Looohis
Бронзов
Looohis
преди 2 месеца
Здравей, имаш ли имейл за
склфн
actualskills.com
играе
Моля?? Не мога да ги намеря
Автоматичен превод:
Steffyyy1807
xbigguyxxx
Бронзов
xbigguyxxx
преди 2 месеца
Здравейте, можете ли да ми помогнете, като ми кажете как да получа възстановяване на сумата от моята банка Revolut за тези чуждестранни казина, моля?
Хей, банката „не е за DigitalTech" не иска обратно плащане и не може да получи отговори на имейлите, предложени от хората в чата. Подадох заявление за обратно плащане за connect*club, но все още не съм получил отговор.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Диамантен
преди 2 месеца
Днес рових малко в ARN, намерих фирмени номера в рамките на ARN и много търговци са под едни и същи фирмени номера. Направих списък по-долу.
Някой е имал ли късмет да получи платежни процесори или да придобие банкови или MID номера за някое от изброените по-долу? Все още чакам Barclay dsar да пристигне напълно, така че се надявам да видя повече по въпроса.
SKPLAYCLICK (Лефкосия) / PLAYT / ACTUALPLAY — един придобиващ