Това беше преди, но днес го преразгледах. Ще докладвам на ICO, когато изтекат 30-те дни.
Автоматичен превод:
Goldenboy57
Бронзов
преди 1 месец
Здравейте всички,
Някаква информация за Techswap? Имам много транзакции от миналата година. Свързано е с крипто услуга с MCC код, банката ми даде ARN номера, но не иска да разкрие търговеца или платежния процесор, ако някой знае дали можем да намерим това с ARN номера.
Имате ли имейл адрес за SegoPay? Моля, с кого сте се свързали за възстановяване на депозита, минаващ през SegoPay?
Благодаря
Автоматичен превод:
Macke96
Бронзов
voodoo4
преди 1 месец
Здравейте. NEXAD се управлява от Xpate Ltd. Подадох жалба и сега чакам решение.
Hello. NEXAD is handled by Xpate Ltd. I have filed a complaint and am now waiting for a decision.
Hallo. NEXAD wird über Xpate Ltd. abgewickelt. Ich habe eine Beschwerde eingereicht und warte jetzt auf eine Entscheidung.
Автоматичен превод:
преди 1 месец
Как е било??
Автоматичен превод:
Nic24
Tant
Сребърен
Tant
преди 1 месец
Да, ако имам някаква информация, ще ви уведомя, а на K4you писах на Eneba, те казаха, че не са те, така че в крайна сметка поисках сторниране на плащане и за тях.
Можете ли да ми помогнете и с Chain Valley? Отказаха ми възстановяване на сумата.
Автоматичен превод:
Nic24
Tant
Сребърен
Tant
преди 1 месец
45 дни би трябвало да изтекат утре, дано скоро чуя. Видях как някой друг е върнал парите си и ги е възстановил бързо, така че се надявам всичко да е наред!
Автоматичен превод:
Lisa2
Златен
преди 1 месец
Здравей. Има ли някакъв напредък с Xpate?
Автоматичен превод:
Lisa2
voodoo4
Златен
voodoo4
преди 1 месец
Здравей. Успя ли да се свържеш с Xpate? Отказаха ли ти възстановяването на сумата? Поиска ли вече сторниране на плащането чрез банката си?
Автоматичен превод:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 1 месец
Здравей. Сигурен ли си, че DTVLT се обработва чрез Xpate? Банката ти каза ли това?
Автоматичен превод:
voodoo4
Org1991
Сребърен
Org1991
преди 1 месец
Здравейте. Изглежда, че DCZT се управлява от Walleto, докато K4YOU се управлява от Xpate Ltd.
Автоматичен превод:
voodoo4
Foxtrot90
Сребърен
Foxtrot90
преди 1 месец
Здравей. Това е много странно. Особено след като XPate обикновено не отговаря толкова бързо. Със сигурност никога не са ми отговаряли.