Добро утро, хора. На 18 март подадох жалби/оспорих тези 4 Tchtxt транзакции. Монцо казаха, че не могат да ги оспорят. Днес сумата им беше възстановена. Не съм се свързал с тях. Току-що се появиха в банката ми.
Автоматичен превод:
Emyjay20
Arra89
Златен
Arra89
преди 5 месеца
Какво каза на Монцо по спора?
Редактирано
Автоматичен превод:
Emyjay20
Златен
преди 5 месеца
Открих, че squirrel-pay.com и Omno.com са шлюзовете за някои от моите търговци.
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Emyjay20
Диамантен
Emyjay20
преди 5 месеца
Знаеш ли кои?
Автоматичен превод:
Tuhin
Бронзов
преди 5 месеца
walletto просто игнорира имейлите ми, изпратих ги и на info и на complaints и нищо
Автоматичен превод:
Arra89
Emyjay20
Платинен
Emyjay20
преди 5 месеца
Това, което казват всеки път. За съжаление не можем да оспорим тази транзакция поради правилата за връщане на средства на Mastercard.
Автоматичен превод:
Unbroken
Платинен
преди 5 месеца
weblt, wbltca?? Румънски директор, компания, създадена през март 2025 г., която се вписва идеално в тези фантомни бизнеси. Но на уебсайта няма имейл или информация за контакт. Някой има ли повече информация? Благодаря
Автоматичен превод:
Kika199
orangeworld
Сребърен
orangeworld
преди 5 месеца
Повечето от тях ще бъдат отхвърлени поради правилата на Mastercard/Visa ... Банка 🤮
Автоматичен превод:
orangeworld
Сребърен
Romeo87
преди 5 месеца
Струва ли си да се заведе дело срещу Bet22? Някой има ли опит с това?
Is it worth filing a lawsuit against Bet22? Does anyone have experience with this?
Lohnt es sich gegen Bet22 eine Klage einzureichen? Hat da jemand Erfahrung?
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
ДА! 100% Трябва да заведеш дело, какво може да се обърка 😀
Автоматичен превод:
Unbroken
Платинен
преди 5 месеца
Услугите на LNGLM са същите като amberfintranslation, уебсайтът е https://lyngoloom.com/en. Те няма да отговарят на имейли, но веднага щом подадете рекламация до банката си, парите ще бъдат възстановени в рамките на няколко дни.
Автоматичен превод:
Pukuota1
thermalpuppet
Златен
thermalpuppet
преди 5 месеца
Земята на Хексо е Кардак
Автоматичен превод:
Pukuota1
Pyne1688
Златен
Pyne1688
преди 5 месеца
Още нищо. Опитвам се да направя сторниране на плащане с банката си, но преследването на банката за сторнирани платежи е кошмар.
Автоматичен превод:
Unbroken
Платинен
преди 5 месеца
https://listings.ratex42.com/listings/smartpayz/ Информация за Smartpayz... още един от тези неясни PSP-ове
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
Unbroken
преди 5 месеца
weblt, wbltca?? Румънски директор, компания, създадена през март 2025 г., която се вписва идеално в тези фантомни бизнеси. Но на уебсайта няма имейл или информация за контакт. Някой има ли повече информация? Благодаря
weblt, wbltca?? Romanian director, company created in March 2025, which fits perfectly into these phantom businesses. But there's no email or contact information on the website. Does anyone have more information? Thanks
weblt,wbltca?? Director rumano, empresa creada en marzo de 2025 que encaja perfectamente en estos comercios fantasma. Pero en la web no aparece ningún email ni contacto. Alguien que tenga más información? Gracias
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
Имам този имейл, но не отговарят, нито веднъж.
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
Pukuota1
преди 5 месеца
Земята на Хексо е Кардак
Hexo land is cardaq
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
Какви други описания са cardaq, тъй като имам доказателство за плащания към тях в историята на търсенията си, но те го отричат 🙄
Автоматичен превод:
Unbroken
Danixxx
Платинен
Danixxx
преди 5 месеца
Бихте ли ми го предоставили? Благодаря.
Автоматичен превод:
Kelly1234
Danixxx
Диамантен
Danixxx
преди 5 месеца
Попитайте за DSAR, аз съм правил това и изглежда, че има много транзакции, които нямат такси за транзакции.
Автоматичен превод:
Pyne1688
Pukuota1
Диамантен
Pukuota1
преди 5 месеца
какво, извинявай?
Автоматичен превод:
thermalpuppet
Pukuota1
Бронзов
Pukuota1
преди 5 месеца
Благодаря за информацията за Hexo Land, знаеш ли дали сътрудничат с възстановяването на суми, благодаря?
Автоматичен превод:
thermalpuppet
Бронзов
преди 5 месеца
Здравейте хора, просто искам да видя дали някой знае кой е WOVOX в банковото ми извлечение. Плащането ми беше направено чрез Qbet, благодаря предварително.