Можете ли да ми дадете информация за контакт с Фрейм? Благодаря!
Имам Framos и може да е същото.
Автоматичен превод:
Kelly1234
Romeo87
Диамантен
Romeo87
преди 6 месеца
Да, както казах, получих възстановяване на суми от Yapily. Други банкови преводи, които получих обратно, бяха от Skunlock и Radom Pay, но тези два не бяха Pay-Op.
Автоматичен превод:
Frenchtoast
Сребърен
преди 6 месеца
Revolut вече знае кога плащането е насочено към хазарт, дори ако е фиктивна компания.
Редактирано
Автоматичен превод:
aqqn15
Сребърен
преди 6 месеца
В извлечението си имам clarfinsupport.com, а на изображението на търговеца в Revolut пише claricfinhelp. Изпратих им имейл и те поискаха първите 6 и последните цифри от картата ми, за да намерят плащането, но съм малко неохотен, тъй като уебсайтът изглежда като измама. Някой друг сблъсквал ли се е с това?
Изглежда, че съвпада с търговеца, но не знам...
https://claricfinhelp.com/
Автоматичен превод:
Kelly1234
Pyne1688
Диамантен
Pyne1688
преди 6 месеца
Имах скрийншотове, показващи как го инициират за PayOp, както и референтни номера за всяка транзакция и скрийншотове къде в крайна сметка са се озовали. Yapily е регистрирана в FCA. Поискаха банкови данни и т.н. и казаха, че са го прехвърлили на PayOp. Получих възстановени суми, но това беше банков превод, така че не беше посочено откъде идват. Но не очаквах нищо от никой друг.
Автоматичен превод:
Frenchtoast
aqqn15
Сребърен
aqqn15
преди 6 месеца
Не се притеснявайте, не е измама, те възстановяват парите.
Автоматичен превод:
Pukuota1
Златен
преди 6 месеца
Здравейте, някой знае ли кой е този Прилинг?
55 Longsmith St, Gloucester GL1 2HT, UK? Благодаря ви
Автоматичен превод:
Sabine1984
Dinnrg1
Диамантен
Dinnrg1
преди 6 месеца
Кои казина. И банков превод или CC
Автоматичен превод:
Sabine1984
Majdkdl
Диамантен
Majdkdl
преди 6 месеца
Eudos и др. са в Dota2store, но не се връщат парите.
Автоматичен превод:
Daemion
Сребърен
Loo76
преди 6 месеца
Намерихте ли euflopqi?
Did u find euflopqi
Автоматичен превод:
преди 6 месеца
Не мога да се свържа с тях. Успях да поискам сторниране на плащането, но те не отговориха, така че просто ще трябва да изчакам. Няма да отговорят.
Фирмата е Flexspectra Ltd - търгуваща като Quicktransfer. Уебсайтът е фалшив с фалшив имейл адрес. [email protected]
Автоматичен превод:
Utbmitchy
Платинен
преди 6 месеца
Здравейте хора. Извинете, ако си мислите, че говоря с пренебрежение или ви казвам неща, които вече знаете, но нека ви дам един съвет, който ми помогна да си върна десетки хиляди.
Ако намерите компания и локализирате уебсайта им, регистрирайте се с фалшив имейл и име. Отидете да направите поръчка с карта. Това ще ви насочи (в 99% от случаите) към техния платежен процесор. След това отивате директно при тях и в повечето случаи получавате възстановяване на сумата.
Автоматичен превод:
Dinnrg1
Sabine1984
Бронзов
Sabine1984
преди 6 месеца
Казина Kryptomin, Yapily и банков превод.
Редактирано
Автоматичен превод:
Sabine1984
Daemion
Диамантен
Daemion
преди 6 месеца
Вероятно е https://quickowallet.com/en
Тегленията ми минаха през тях. Лицензът им вече е отнет от полската FCA.
Автоматичен превод:
Sabine1984
Dinnrg1
Диамантен
Dinnrg1
преди 6 месеца
Пишете на kryptonim и yapily. Те са възстановявали суми в миналото.