И с кого трябва да се свържа за Naudapay с Token GMBH.
Автоматичен превод:
Sabine1984
Dinnrg1
Диамантен
Dinnrg1
преди 5 месеца
Мисля, че това е нодапей
Автоматичен превод:
Unbroken
Praky
Платинен
Praky
преди 5 месеца
Може ли https://www.xyzai.io/ да е този сайт?
Автоматичен превод:
Majdkdl
Платинен
преди 5 месеца
В уебсайта на dota2store, ако се опитате да купите нещо, ви отвежда до тази страница, на която пише gratapay, но не мога да намеря нищо там.
Автоматичен превод:
Elena1233
Arra89
Платинен
Arra89
преди 5 месеца
Със Sonect минаха няколко седмици и няма възстановяване на сумата, но след като вчера ги засипах с имейли, получих първия си отговор, че ще разследват. Същото ли беше и при вас? Моите транзакции са доста стари, така че не съм сигурен дали ще възстановят сумата.
Автоматичен превод:
Arra89
Elena1233
Платинен
Elena1233
преди 5 месеца
Те отговориха на имейла ми в деня след като го изпратих. 4 дни по-късно се появиха възстановените суми.
Те са извършвали измама и чрез фалшиви магазини, където са продавали часовници.
Централната банка на Чехия ги фалира
Автоматичен превод:
Frenchtoast
Al1nu7zu01
Сребърен
Al1nu7zu01
преди 5 месеца
Не повдигайте обвинение, те дават фалшиви документи
Автоматичен превод:
Guilherme1993
Frenchtoast
Сребърен
Frenchtoast
преди 5 месеца
И ?? Когато покажете, че сте се свързали с тях и сте се опитали да разрешите проблема, но не сте получили отговор, ще спечелите възстановеното плащане.
Всички те са измамни и ако се възползвате от процеса на връщане на плащане, просто трябва да изпълните всички изисквания за виза.
Автоматичен превод:
Frenchtoast
Guilherme1993
Сребърен
Guilherme1993
преди 5 месеца
Ахах, само да беше толкова просто, те създават фалшиви документи, показващи, че са ви доставили стоки или каквото и да сте казали, за да поискат възстановяване на сумата.
Автоматичен превод:
Frenchtoast
Guilherme1993
Сребърен
Guilherme1993
преди 5 месеца
Те оспорват всичко, което сте казали при повдигането на иска за сторниране на плащане, като създават фалшиви документи.