И на мен ми казаха, че ще спечелят толкова много от дойната крава, че възстановените суми ще са просто разпилени стотинки.
They said that to me as well they will be making that much out of the cash cow the refunds will just be pennies spilled
Автоматичен превод:
преди 3 седмици
Комично е. В 90% от случаите трябва да направите сторниране на плащане, а банката не е предоставила стоки или услуги. Ако те оспорят, те горе-долу казват „затворете ме".
It's comical. 90% of the time you need to chargeback with bank no goods or service provided. If they contest they are more or less saying take me to jail.
Здравей, Дани, как успя да получиш възстановяване на сумата от Wert?
Hi Dani how were you able to get refund from wert?
Автоматичен превод:
преди 3 седмици
Странно, но отказаха, а няколко месеца по-късно опитах отново с другия си имейл адрес и ми възстановиха парите. И двата пъти използвах същия шаблон, така че кой знае.
Weirdly they refused then a couple months later i tried again on my other email address and they refunded , used the same template both times so god knows
Да, но беше чрез Dimmico, тъй като Dimmico обработи плащанията вместо тях, но след това трябваше да изпратя имейл на този имейл адрес, който ви дадох, те не отговориха, просто ми възстановиха парите.
Yes but was through dimmico as dimmico processed the payments for them but i then had to email that email address i give you , they didnt reply just refunded