Здравейте на всички, чудя се дали някой има информация или би могъл да ми помогне как да поискам сторниране на плащане за тези търговци. Наистина не мога да намеря нищо за тях онлайн:
Cinxtech, Calpex, Inxc2, Crypswap, Techswap
Revolut наистина изглежда не искат да помогнат и не разбират проблема. Просто продължават да ми казват това:
Защо рекламацията ми беше отхвърлена? След внимателно разследване установихме, че въпросната транзакция е плащане или поръчка. След като средствата достигнат сметката на бенефициента, транзакцията се счита за завършена. Следователно, в този случай не можем да издадем възстановяване на сумата във ваша полза.
Всички тези „компании" използват MCC 6051.
Как мога да получа възстановяване на сумата от тях? Може ли някой да ми помогне? Много благодаря!
Hi everyone, I'm wondering if anyone has any info or could help me figure out how to request a chargeback for these merchants. I genuinely can't find anything about them online:
Cinxtech, Calpex, Inxc2, Crypswap, Techswap
Revolut really doesn't seem to want to help and they aren't understanding the issue. They just keep telling me this:
Why was my claim rejected? After a careful investigation, we determined that the transaction in question is a payment or an order. Once the funds reach the beneficiary's account, the transaction is considered completed. Therefore, on this occasion, we cannot issue a refund in your favor.
These "companies" are all using MCC 6051.
How can I go about getting a refund from them? Could anyone help me out? Thanks a lot!
Автоматичен превод: