Здравейте всички. Следя темата от дълго време и наистина оценявам приноса. По-долу са някои търговци, с които все още се затруднявам и просто ми е любопитно дали някой е постигнал нещо с тях.
AIRBEXE - не е намерена информация за контакт
POLYTEO - не е намерена информация за контакт
DDYN - не е намерена информация за контакт
RASKE LTD - различни данни за контакт в темата, но няма отговор
PAYVER - отговор, но те просто ми казват да се свържа с банката си
E (Намира се в Талин, Естония) - нарича се MVPN2 при плащане, но E в банковото извлечение
DDYN - не е намерена информация за контакт
HUPEIWE - за щастие банката беше склонна да възстанови това (макар и не плащания към AIRBEXE, POLYTEO, Payver при идентични ситуации)
След това има номер, всички разположени на адрес 43 Owston Road, Carcroft, Doncaster, DN6 8DA
скларк
к2п
дроай
КЕЙСУДУ / КЕЙЛУКЕРЕ
Блиц-страйк - Успях да върна това плащане, като заявих, че онлайн играта Блиц-страйк не е заредила акаунта ми (със скрийншотове). Надявам се, че този метод ще работи и за вас.
Имам известна причина да смятам, че те са свързани с CFS Formations, които са реална компания, адресирана на същото място. Те обаче твърдят, че не обработват плащания от името на клиенти, а също така твърдят, че тези компании „може да използват нашия адрес без наше разрешение или без да са регистрирали правилно компаниите в Company House".