Официално искам пълно възстановяване на сумата за плащанията, обработени чрез вашата платформа.
Референтен номер на банково извлечение:
Тези транзакции бяха обработени въпреки активната ми блокада за хазарт в банката. Ясно е, че вашата платформа е била използвана за заобикаляне на защитата на потребителите, като е била позволявана хазарт от уязвимо лице, което представлява сериозно нарушение на задължението за грижа и може да се равнява на улесняване на безотговорния хазарт.
Необходими действия
1. Незабавно потвърждение на крайното местоназначение на тези средства.
2. Пълно сторниране/възстановяване на всички транзакции, изброени по-горе, по първоначалния ми метод на плащане.
Правни и регулаторни последици
Неспазването на изискванията няма да ми остави друг избор, освен да ескалирам въпроса до:
Орган за финансов контрол на Обединеното кралство (FCA) – за нарушение на задължението за грижа и задълженията за защита на потребителите
Регулатор на платежните системи (PSR) – за невъзможност за предотвратяване на злоупотреба с вашата платформа
Съответни международни регулаторни органи във вашата оперативна юрисдикция
Потенциални граждански искове за възстановяване на средства, включително обезщетения за финансови вреди, небрежност и улесняване на забранена дейност
Очаквам писмен отговор и пълно решение в рамките на 7 календарни дни. Неспазването ще ме принуди незабавно да се обърна към всички приложими органи и да потърся правна защита.
Това е официално уведомление; настоятелно ви призовавам да го приемете сериозно.
С уважение,
Изпращам това на всички търговци, но не използвайте моя шаблон, за да го промените малко за себе си.