Да, абсолютно същото, банкирате ли и с Revolut?
Помолиха ме да посоча причините за плащанията, но се колебая да се намеся директно и да предявя претенции за стоки и услуги или друга опция, в която се казва, че не познавам тази страна.
Попитах подробно Chat GBT за това и продължих да питам днес, откакто получих съобщението за преглед на Revolut, но тъй като има преводи, все още не съм сигурен дали е възможно възстановяване на сумата, затова публикувах отново тук.
И Transferop, и Payop ме отблъснаха миналата година.
Но оставям заявката за преглед от Revolut отворена за известно време, с надеждата, че някой друг е имал успех или знания и може да даде съвет. Хм.
Yeah same absolutely, do you bank with revolut too?
I have been asked by them to provide reasons for the payments, but I am hesitant to jump right in and claim goods and services or another option that says I do not know this party.
I asked chat gbt in detail about this and have continued today since having the revolut review message, but because there transfers im still unsure wether any refund is possible as why id posted here again.
Transferop and payop both fobbed me off last year too.
But im leaving the reveiw request from revolut open for a little while, in hope anybody else has had succuss or knowledge and can advise. Hm
Автоматичен превод: