Какви стоки и услуги декларирате като неполучени, когато банката пита? Имам нужда от помощ, защото банката ми току-що ме попита за какви стоки и услуги говоря.
Кои сме ние: FLEXSPECTRA LIMITED (Великобритания) предоставя услуги за международни парични преводи под марката QuickTransfer в сътрудничество с LEMONT FINANCE LTD (Канада), регистрирана във FINTRAC компания за парични услуги (лиценз № M23182877).
винаги проверявайте условията за поверителност или общите условия за имейли
Какви стоки и услуги декларирате като неполучени, когато банката пита? Имам нужда от помощ, защото банката ми току-що ме попита за какви стоки и услуги говоря.
Направих всичко, което имах, но беше чисто нова карта, беше около 7, но те бяха лесни, винаги е с нова карта, не казвайте хазарт, тъй като я отхвърлят, кой беше търговецът, някакви насоки?
Извинявам се, че прекъсвам, но ако искате да продължите тази тема във форума, моля, не предлагайте да измисляте нещо. Много хора вече са се насочили към тази тема. В нашия форум, справедливостта все още е от решаващо значение, особено за да се поддържа темата.
Здравей, Радка, трябва да го направиш, защото той не може да намери фалшивата незаконна уеб страница, покриваща прането на транзакции! 😂 Освен това, те измислят фалшиви фактури, защитаваш ли се, че просто играеш на тяхната игра?
Здравей, Радка, трябва да го направиш, защото той не може да намери фалшивата незаконна уеб страница, покриваща прането на транзакции! 😂 Освен това, те измислят фалшиви фактури, защитаваш ли се, че просто играеш на тяхната игра?
Hi Radka you need to do it as he cant find the fake illegal webpage covering the transaction laundering !😂 plus they make up fake invoices are you defending that you are really just playing at their game
Автоматичен превод:
преди 3 месеца
Очаквах това.
Още веднъж, това е форум, където важат нашите правила и ние ви предоставяме това пространство. Така че, ще го направя кратко, въз основа на нашите правила: не предлагайте да лъжете никого.
Според мен е наистина лесно за разбиране и няма нужда да се коментира.
Уебсайтът е изтрит, компанията е закрита, имейл адресът е този, който ви дадох, използвах отговора им срещу тях и никога не оспорих сторнираните плащания. Но това беше преди почти година.