Операторите, които се явяват трети страни, представени на тази страница, са показани с нетърговска цел, без да са сключени комисионни споразумения. 21+. Проблем с хазарта? Обади се на 1-800-GAMBLER.

НачалоФорумОбщи дискусии свързани с хазартВъпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория

Въпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория (страница 609)

от kirekin
|
1 699 959 преглеждания 12 700 отговора |
1...608 609 610...680

здравей

Търся данните за контакт за следното, моля. Надяваме се, че можете да получите някаква помощ

Луда зима

wimadscom

Ронда небе

Бяло

dzl

Rrog

jptn

торбичка

Wareshop2

фомилина

coinshop.work

благодаря

Автоматичен превод:

Само като съвет много от тези измамни фирми са регистрирани на 128 City Road London, който се използва само като пощенски адрес срещу малка такса, за да могат да създават компании с ограничена отговорност в Обединеното кралство. Ако намерите име на фирма, което изглежда подобно на търговеца във вашето банково извлечение и това име на фирма е регистрирано в Companies House, тогава погледнете опцията за раздел хора на уебсайта на Companies House и ако те са посочени като жители или националност на Грузия, Латвия, Естония, Украйна или Кипър, тогава е много вероятно да сте намерили целта си и ако можете да намерите свързан уебсайт, тогава си струва да се свържете с тях.

Автоматичен превод:
Mrtasty93

Какви данни за контакт имате за kycoin

Автоматичен превод:

Когато водите спорове с Visa, обикновено получавате парите си обратно веднага или изчаквате до края? Имат тъжни 60 дни, но не са сигурни дали трябва да получа възстановяване междувременно?

Автоматичен превод:
WhoNext

Зависи от системите на банките. Те обикновено имат автоматизирана система за измами, която ще разреши споровете и ще ви уведоми дали ще бъдете предварително кредитирани. Ако не са казали, че може да се наложи да изчакате пълното разследване да приключи, преди да кредитират - обикновено се случва, когато сумата е голяма

Автоматичен превод:

Някой има ли нещо за wimadscom?

не мога да намеря нищо и наистина се боря

наздраве

Автоматичен превод:
JosieRosie46

благодаря

В първоначалния имейл те посъветваха, че ще възстановят сумата скоро след като подадат иска, но това никога не се е случвало, така че просто любопитно

Автоматичен превод:
Cr2023

Никога не съм ги имал, но бих предположил, че това е Wintermads, което е споменавано много пъти тук, така че трябва да можете да намерите в търсенето

Автоматичен превод:
WhoNext

Дайте им 5 работни дни и ако не сте получили ще им звънна и ще попитам какво става с него. Те трябва да могат да ви кажат там и след това дали могат да ви ги кредитират или не, преди да бъде разследвано

Автоматичен превод:

Изпрати имейл

Автоматичен превод:
WhoNext

Някои веднага, някои трябва да изчакате… или в случай на hsbc… 6 месеца! (Отказано връщане на суми за виза, защото са свързани с хазарт)

Автоматичен превод:
mrkrm

Да, и аз съм имал подобно с RBS, който също отказва да повдигне сторнирания. Това е безкрайна битка, но това е сигурно, че напълно ми отвори очите за тези мошенически уебсайтове и ме отказа да залагам за цял живот!

Автоматичен превод:
mrkrm

Това е жалко за RBS!

Искам да кажа, че съм благодарен, че моите са доста подкрепящи, но предполагам, че виждането на парите го прави малко по-лесно, отколкото да не знаем какво се случва в продължение на 60 дни!

Автоматичен превод:
Apple1234

Наистина грубо, когато отхвърлиха споровете, които не ми казаха, изпрати писмо - нищо.

Как бяха с теб?

Автоматичен превод:

Само като съвет много от тези измамни фирми са регистрирани на 128 City Road London, който се използва само като пощенски адрес срещу малка такса, за да могат да създават компании с ограничена отговорност в Обединеното кралство. Ако намерите име на фирма, което изглежда подобно на търговеца във вашето банково извлечение и това име на фирма е регистрирано в Companies House, тогава погледнете опцията за раздел хора на уебсайта на Companies House и ако те са посочени като жители или националност на Грузия, Латвия, Естония, Украйна или Кипър, тогава е много вероятно да сте намерили целта си и ако можете да намерите свързан уебсайт, тогава си струва да се свържете с тях.

Автоматичен превод:

Това се случва в много фирми, които завършват на .... LTD.

Но не намерих връзка с администратора.

Visioncraft например

Автоматичен превод:
Lottie48

file Мислех, че шапка, но всъщност изненадващо в моята банка се показва така

Появява се компания за дизайнер на дрехи, наречена Mads norgard

под Лудата зима

изпрати им имейл и оспори с моята банка

Edited
Автоматичен превод:

Добър ден на всички, на кого да подам оплакване относно банката??

Искам да се оплача от Сантандер за закриване на акаунта ми плюс приемане на хазартна транзакция, въпреки че имам хазартен блок върху него

Автоматичен превод:
charmainepyne88

И накрая омбудсман

Автоматичен превод:

Revolut е глобен за незаконен хазарт, най-накрая ще разберат заради незаконен хазарт и грешен код на търговеца file

Автоматичен превод:
abdelilaharhmir

Със сигурност цялата банка ще получи тези глоби... защото Сантандер също го е позволил!!

Автоматичен превод:
1...608 609 610...680
Отидете на страницаот 680 страници

Присъедините се към общността

Трябва да се регистрирате, за да добавите мнение

Регистрирайте се
flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да разбирате за бонуси без депозит, нови слотове и други новини