НачалоФорумКазинаИзпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно

Изпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно (страница 119)

545 482 преглеждания 2 700 отговора |
преди 4 години
|
1...118 119 120...136
Добавете пост
преди 10 месеца

Лично аз не бих бил против разумно предложение за споразумение. Досега съм виждал само решение на районния съд. Подадена е жалба и впоследствие производството е спряно в очакване на решението на Съда на ЕС. Ако приемем, че делото се възобнови в края на април, например, първо ще отнеме време, докато стигне до висшия регионален съд, след това може би до федералния съд, преди да може да започне изпълнението. Имайки предвид колко време отнема целият този процес, говорим за поне три до пет години, преди да видим пари. Затова бих предпочел „бързи" пари, тъй като сумата, която обмислям, би ми помогнала повече в краткосрочен план за бъдещето, отколкото повече пари след няколко години.

Това е само мое мнение и нищо друго!

Автоматичен превод:
Baker3xx
преди 10 месеца

Всеки си взима каквото му трябва. Ако Съдът на Европейските общности разруши Малта, както се очаква, всичко ще се развие много по-бързо, тъй като германските съдилища искат да изчистят масата си.

И решението на Съда на ЕС е задължително, нито един съдия няма да си позволи да го каже два пъти и ще размахва делата подред

Автоматичен превод:
HugoH
преди 10 месеца

Разбира се, надявам се това да е така за всички засегнати, не ме разбирайте погрешно ☺️

Автоматичен превод:
преди 10 месеца

Не съм привърженик на сравненията.

Съдебните разноски обикновено се приспадат от общата сума (или ищецът ги плаща)...и евентуално дори собствените адвокатски хонорари на ищеца...не...ще изчакам. Вече съм на нулата, може да става само по-високо.

Автоматичен превод:
преди 10 месеца

Бих приел оферта само ако ответникът покрие съдебните разходи и адвокатските хонорари. В противен случай селището няма много смисъл.

Автоматичен превод:
преди 10 месеца

Законопроект 55 вече постигна част от това, което беше предназначено да постигне.

Време е много компании да се „преструктурират", средства, които не са изпратени никъде, а активните и потенциални ищци да станат слаби и безнадеждни.

Актуален пример е Гамикс ООД, което отива в доброволна ликвидация и синдикът определя срок за предявяване на искове.

След това ликвидаторът обвинява кредиторите, че са предявили прекомерни искове и че не оказват съдействие.

Ликвидаторът се отказва, делото стига до съда.

Не е сигурно дали ще бъде назначен нов ликвидатор.

Няколко адвокати разполагат с доказателства, че ООД е преместило средства в неравностойно положение на кредиторите.

Ликвидаторът трябваше да си върне тези средства...но му стана много напечено и си тръгна.

Те използват всякакви мръсни трикове

Автоматичен превод:
преди 10 месеца

Не мисля, че някой иска да знае какво се случва на заден план.

Автоматичен превод:
преди 10 месеца

Какво става отново на 9 април? благодаря!!!

Автоматичен превод:
justus99
преди 10 месеца

https://curia.europa.eu/juris/documents.jsf?nat=or&mat=or&pcs=Oor&jur=C%2CT%2CF&num=C-440%252F23&for=&jge=&dates=&language=de&pro=&cit=none%252CC% 252CCJ%252CR%252C2008E%252C%252C%252C%252C%252C%252C%252C%252C%252C%252Ct rue%252Cfalse%252Cfalse&oqp=&td=%3BALL&avg=&lgrec=de&page=1&lg=&cid=656771

Автоматичен превод:
justus99
преди 10 месеца

https://gamesright.de/eugh-befasst-sich-mit-rueckfordanspruechen-bei-illegalem-online-gluecksspiel/

Автоматичен превод:
преди 10 месеца

Законопроект 55 вече постигна част от това, което беше предназначено да постигне.

Време е много компании да се „преструктурират", средства, които не са изпратени никъде, а активните и потенциални ищци да станат слаби и безнадеждни.

Актуален пример е Гамикс ООД, което отива в доброволна ликвидация и синдикът определя срок за предявяване на искове.

След това ликвидаторът обвинява кредиторите, че са предявили прекомерни искове и че не оказват съдействие.

Ликвидаторът се отказва, делото стига до съда.

Не е сигурно дали ще бъде назначен нов ликвидатор.

Няколко адвокати разполагат с доказателства, че ООД е преместило средства в неравностойно положение на кредиторите.

Ликвидаторът трябваше да си върне тези средства...но му стана много напечено и си тръгна.

Те използват всякакви мръсни трикове

Автоматичен превод:
преди 10 месеца

здравейте!! Знаете ли къде мога да намеря информация за това?? Имам дело срещу тях, те също са в Кюрасао под фирмата : Mountberg !!

Автоматичен превод:
Tamera
преди 10 месеца

здравей За съжаление можете да получите информация само от адвокати... Gammix се оттегли напълно и почти нищо не изтича! Според моя контакт е напълно възможно никой кредитор да не получи нито един цент обратно от Gammix Limited.

Автоматичен превод:
преди 10 месеца

Има ли информация за днешното устно изслушване?

Автоматичен превод:
Baker3xx
преди 10 месеца

Мисля, че ще отнеме известно време, тъй като не знаем колко дълго ще продължат преговорите.

Автоматичен превод:
преди 10 месеца

Първото устно изслушване на Съда на Европейските общности относно Германския държавен договор за хазарта беше очаквано с нетърпение.

Съдебният спор, който е регистриран под референтен номер C-440 и е известен също като „ФАЛШИВНО производство", си проправи път от Германия през Малта до Съда на ЕС.

Първоначалният предмет на производството беше иск на играч в Германия срещу доставчик на вторични лотарии, опериращ в Германия без германски лиценз. Впоследствие исковете на играча бяха закупени от германски адвокат, привлечен в делото от ответника като част от споразумение. След това адвокатът предявява отново придобитите искове от свое име в съда в Малта.

След това страните се споразумяха да представят случай в Съда на ЕС, за който Съдът на ЕС ще трябва да коментира съответствието на Германския държавен договор за хазарта от 2012 г. с европейското право. Доставчикът на онлайн хазарт Lottoland беше представляван от адвокат Карпенщайн на изслушването пред Съда на ЕО.

▶️ След повече от три часа преговори и изслушвания от страна на ищеца, адвокат Фолкер Рамге, ответника, федералното правителство, представителя на Малта, представителя на Белгия и Европейската комисия, както председателят, така и генералният адвокат зададоха редица въпроси на всички замесени страни.

Въпросът дали малтийските съдилища могат да вземат решение относно съответствието на GlüStV 2012, без Федерална република Германия да участва в производството, беше повдиган многократно.

Комисията многократно е изтъквала, че подобни случаи трябва да се разглеждат с най-голямо внимание.

Когато председателстващият съдия попита ищеца какъв е неговият бизнес модел и защо е купил иск от немски играч, за да подаде отново иска в Малта, ищецът обясни, че работи в областта на защитата на потребителите и иска да създаде правна сигурност за играчите в Германия. Когато съдът допълнително попита колко потребители представлява ищецът, ищецът отговори:

„по-малко от десет"

Изявленията, направени от председателя и председателя, не дават никаква индикация за резултата от решението на Съда на ЕО.

▶️ При всички случаи генералният адвокат ще произнесе своето заключение на 10 юли 2025 г.

Дотогава няма да има решение на Европейския съд относно GlüStV 2012

източник

Ищван Кокрон

Автоматичен превод:
преди 10 месеца

Публикацията ми в момента се преглежда, така че накратко:

Генералният адвокат ще произнесе своето заключение на 10 юли 2025 г.

Дотогава няма да има решение на Европейския съд относно GlüStV 2012

Автоматичен превод:
Baker3xx
преди 10 месеца

Кой или какво е вашият източник?

Автоматичен превод:
HugoH
преди 10 месеца

Все още не съм получил линка. Източникът е:

Адвокат - Ищван Кокрон

Автоматичен превод:
Baker3xx
преди 10 месеца

Добре, намирам Cocron за надежден източник. Не знаех, че молбите са с времето.

Автоматичен превод:
HugoH
преди 10 месеца

Окончателните предложения не са правно обвързващи, но са новаторски. Присъда ще последва 6-12 месеца по-късно.

Автоматичен превод:
1...118 119 120...136
Отидете на страницаот 136 страници

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини