НачалоФорумКазинаИзпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно

Изпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно (страница 136)

543 416 преглеждания 2 699 отговора |
преди 4 години
|
1...135 136
Добавете пост
вчера
Автоматичен превод:
вчера

Здравейте на всички,

Обръщам се към Вас, за да помоля за съвет или подкрепа относно текущия ми опит да получа възстановяване на сумата от Stake.

Аз съм французин и създадох акаунта си, използвайки истинския си идентификационен номер и истинския си IP адрес. Дори имам скрийншотове от сесиите си като доказателство.

Общият ми депозит беше 2,32 BTC. Надявам се да си възстановя поне 40 000 EUR/USD.

Първоначално опитах с френски адвокат, който изпрати само писмо до Австралия. За съжаление, така и не получихме отговор.

След това наех Роелоф, но след като ме накара да чакам цяла година, той най-накрая ми каза да си намеря друг адвокат. Обясни ми, че е много трудно да се успее в Кюрасао, защото има твърде много дела.

Друг френски адвокат ми поиска 6000 евро предварително, без да гарантира нищо и дори без да обясни какви действия ще предприеме.

В този момент се чувствам отчаян. Може ли някой да ми каже какво мога да направя или с кой офис/правен орган трябва да се свържа? Някой тук успял ли е да получи възстановяване на сумата от Stake или познавате ли адвокат или правна стратегия, която би могла да проработи в тази ситуация?

Всякакви насоки или препоръки ще бъдат високо оценени. Благодаря предварително за помощта.

Автоматичен превод:
преди 10 часове
Автоматичен превод:
преди 8 часове

Тогава сме загубили завинаги. Предавам се.

Автоматичен превод:
1...135 136
Отидете на страницаот 136 страници

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини