НачалоФорумКазинаИзпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно

Изпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно (страница 117)

от marketingskislo
|
343 816 преглеждания 2 321 отговора |
|
1...116 117
rapsi123

Хей, колкото и глупаво да звучи, отивам да пия с теб горе. Имало е добри и лоши моменти и мисля, че трябва да публикуваме цялата информация във форума, за да сме по-добре информирани... за собствената ни съвест и разбиране!

всичко най-добро за теб!!

Автоматичен превод:

Имам съдебно решение, което е станало окончателно преди приемането на законопроект 55. Това има ли някакви ползи или не?

Автоматичен превод:
brukva

Имам и предишна присъда и това не променя нищо. Години наред екзекуциите в Малта са неуспешни.

Автоматичен превод:

Не притежавам никакъв сайт... и не знам защо всички сте толкова ядосани... просто защото вече имам парите си и няколко алчни идиоти трябва да чакат години за няколко евро...

Автоматичен превод:

Моля, не ми се сърдете - попитах вашия покер адвокат... това, което сте написали, са пълни глупости... Не знам защо го правите, но... tjo

Автоматичен превод:
1...116 117
Отидете на страницаот 117 страници

Присъедините се към общността

Трябва да се регистрирате, за да добавите мнение

Регистрирайте се
flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да разбирате за бонуси без депозит, нови слотове и други новини