НачалоФорумКазинаИзпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно

Изпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно (страница 114)

554 895 преглеждания 2 701 отговора |
преди 4 години
|
1...113 114 115...136
Добавете пост
UniBetSCAAM
преди 1 година
debggb

Колега, моля не се дразнете.

вашият мръсен сайт изтегля само данните, които след това продавате на висока цена, така че се ядосвайте, както другите вече казаха

Автоматичен превод:
abelingleakamp
преди 1 година
debggb

Не притежавам никакъв сайт... и не знам защо всички сте толкова ядосани... просто защото вече имам парите си и няколко алчни идиоти трябва да чакат години за няколко евро...

Автоматичен превод:
преди 1 година
debggb

можете ли да разрешите личните си въпроси помежду си, моля?!!!

Автоматичен превод:
преди 1 година
gbbg

Предлагам на хората да спрат да обвиняват някого в лъжа и в замяна другият ще остане хладнокръвен. Според мен това не е едностранен проблем. Не мислите ли всички?

Всички сме възрастни, така че нека започнем да действаме малко по-разумно, моля.

Автоматичен превод:
преди 1 година
debggb

Radka проблемът е, че ,,UnibetScaam'' рекламира сайт за измама и дава на хората напълно фалшива надежда, че ще си върнат парите бързо, което не е вярно.

Автоматичен превод:
Stefan123450
преди 1 година
debggb

Стефане и без това не ти останаха пари, какво друго можеш да вземеш от такава жертва?? .. вече сте измамени .. 5 години плачете за пари, които сте откраднали от стара баба 😂😂

Автоматичен превод:
преди 1 година
debggb

Radka проблемът е, че ,,UnibetScaam'' рекламира сайт за измама и дава на хората напълно фалшива надежда, че ще си върнат парите бързо, което не е вярно.

Автоматичен превод:
преди 1 година
gbbg

Разбирам загрижеността ви; от друга страна, поне аз не съм в състояние да потвърдя кое е истина и кое не. Форумът е и за мнения, зависи и как ги представяш.

Автоматичен превод:
преди 1 година
debggb

Стефане и без това не ти останаха пари, какво друго можеш да вземеш от такава жертва?? .. вече сте измамени .. 5 години плачете за пари, които сте откраднали от стара баба 😂😂

Автоматичен превод:
преди 1 година
gbbg

Казвам го просто: спрете да бъдете обидно умни. 🙂 Както виждате, не сте добре дошли тук. Така че, ако продължавате да създавате негативни вибрации, може да се окажете забранени. Запазете "бабите" за други форуми.

Автоматичен превод:
преди 1 година
debggb
Автоматичен превод:
преди 1 година
debggb

Този сайт не е наистина независим. Нека не се правим на луди и просто да изчакаме и да видим как ще потръгне

Автоматичен превод:
voizua92
преди 1 година
debggb

Страхотно, вече нищо не работи. Надяваме се, че Pfs не умират междувременно.

Автоматичен превод:
Stefan123450
преди 1 година
debggb

Не, това е просто информация, обяснено е точно по същия начин като G&L.

съдът на ЕС ще реши

Автоматичен превод:
TSGJokerstars
преди 1 година
debggb

Да, предварителното финансиране е точка, мисля, че всички се потят, защото пари не текат хаха

Автоматичен превод:
преди 1 година
debggb

Вярвам, че ще има решение или изявление от Съда на ЕО тази година или след няколко месеца.

Въпросът излезе напълно извън контрол, въпросът е много политически активен в момента.

На всички беше ясно, че Малта ще реши нещо такова, хаха.

Както казва Оливър Пешел: малтийските съдии вярват, че са ЕС и класифицират австрийските съдебни решения като незаконни според законодателството на ЕС хахах.

Усещането ми подсказва, че ЕС наистина ще разкъса Малта; защитата на играчите и рискът от пристрастяване към хазарта са много важни за ЕС.

Също така вярвам, че ще получим система за лицензиране тук в Австрия, просто не можете да блокирате толкова много онлайн казина и освен това системата win2day изтича през 2027 г.

Автоматичен превод:
преди 12 месеца
debggb

добро утро

Извън темата - има ли някой тук, който също в момента се занимава с ликвидацията на gammix ltd и може би вече има информация за предложената сума за уреждане? поздрави

Автоматичен превод:
преди 12 месеца
debggb

Нещата вървят напред! Устно изслушване ECJ 09.04.2025 г. - 9:30 ч

https://curia.europa.eu/jcms/jcms/Jo1_6581/de/?dateDebut=9/04/2025&dateFin=9/04/2025

Редактирано
Автоматичен превод:
Baker3xx
преди 12 месеца
debggb

Наистина съм любопитен... колко време отнема в Съда на Европейските общности след изслушване като това? Някой има ли данни?

Автоматичен превод:
преди 12 месеца
debggb

Според Chatgpt следната процедура ще последва след устно изслушване в Съда на ЕС

file

Автоматичен превод:
преди 12 месеца
debggb

Това са въпросите по другото подаване до Съда на ЕО

https://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=294153&pageIndex=0&doclang=DE&mode=lst&dir=&occ=first&part=1&cid=21152637

Автоматичен превод:
преди 11 месеца
debggb

Ново видео от G&L е онлайн

Автоматичен превод:
1...113 114 115...136
Отидете на страницаот 136 страници

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Share your winnings from Pragmatic Play slots — we’re giving away prizes worth $2,000!

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини