НачалоФорумКазинаИзпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно

Изпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно (страница 114)

545 411 преглеждания 2 700 отговора |
преди 4 години
|
1...113 114 115...136
Добавете пост
UniBetSCAAM
преди 11 месеца

Колега, моля не се дразнете.

вашият мръсен сайт изтегля само данните, които след това продавате на висока цена, така че се ядосвайте, както другите вече казаха

Автоматичен превод:
abelingleakamp
преди 11 месеца

Не притежавам никакъв сайт... и не знам защо всички сте толкова ядосани... просто защото вече имам парите си и няколко алчни идиоти трябва да чакат години за няколко евро...

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

можете ли да разрешите личните си въпроси помежду си, моля?!!!

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Предлагам на хората да спрат да обвиняват някого в лъжа и в замяна другият ще остане хладнокръвен. Според мен това не е едностранен проблем. Не мислите ли всички?

Всички сме възрастни, така че нека започнем да действаме малко по-разумно, моля.

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Radka проблемът е, че ,,UnibetScaam'' рекламира сайт за измама и дава на хората напълно фалшива надежда, че ще си върнат парите бързо, което не е вярно.

Автоматичен превод:
Stefan123450
преди 11 месеца

Стефане и без това не ти останаха пари, какво друго можеш да вземеш от такава жертва?? .. вече сте измамени .. 5 години плачете за пари, които сте откраднали от стара баба 😂😂

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Radka проблемът е, че ,,UnibetScaam'' рекламира сайт за измама и дава на хората напълно фалшива надежда, че ще си върнат парите бързо, което не е вярно.

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Разбирам загрижеността ви; от друга страна, поне аз не съм в състояние да потвърдя кое е истина и кое не. Форумът е и за мнения, зависи и как ги представяш.

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Стефане и без това не ти останаха пари, какво друго можеш да вземеш от такава жертва?? .. вече сте измамени .. 5 години плачете за пари, които сте откраднали от стара баба 😂😂

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Казвам го просто: спрете да бъдете обидно умни. 🙂 Както виждате, не сте добре дошли тук. Така че, ако продължавате да създавате негативни вибрации, може да се окажете забранени. Запазете "бабите" за други форуми.

Автоматичен превод:
преди 11 месеца
Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Този сайт не е наистина независим. Нека не се правим на луди и просто да изчакаме и да видим как ще потръгне

Автоматичен превод:
voizua92
преди 11 месеца

Страхотно, вече нищо не работи. Надяваме се, че Pfs не умират междувременно.

Автоматичен превод:
Stefan123450
преди 11 месеца

Не, това е просто информация, обяснено е точно по същия начин като G&L.

съдът на ЕС ще реши

Автоматичен превод:
TSGJokerstars
преди 11 месеца

Да, предварителното финансиране е точка, мисля, че всички се потят, защото пари не текат хаха

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Вярвам, че ще има решение или изявление от Съда на ЕО тази година или след няколко месеца.

Въпросът излезе напълно извън контрол, въпросът е много политически активен в момента.

На всички беше ясно, че Малта ще реши нещо такова, хаха.

Както казва Оливър Пешел: малтийските съдии вярват, че са ЕС и класифицират австрийските съдебни решения като незаконни според законодателството на ЕС хахах.

Усещането ми подсказва, че ЕС наистина ще разкъса Малта; защитата на играчите и рискът от пристрастяване към хазарта са много важни за ЕС.

Също така вярвам, че ще получим система за лицензиране тук в Австрия, просто не можете да блокирате толкова много онлайн казина и освен това системата win2day изтича през 2027 г.

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

добро утро

Извън темата - има ли някой тук, който също в момента се занимава с ликвидацията на gammix ltd и може би вече има информация за предложената сума за уреждане? поздрави

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Нещата вървят напред! Устно изслушване ECJ 09.04.2025 г. - 9:30 ч

https://curia.europa.eu/jcms/jcms/Jo1_6581/de/?dateDebut=9/04/2025&dateFin=9/04/2025

Редактирано
Автоматичен превод:
Baker3xx
преди 11 месеца

Наистина съм любопитен... колко време отнема в Съда на Европейските общности след изслушване като това? Някой има ли данни?

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Според Chatgpt следната процедура ще последва след устно изслушване в Съда на ЕС

file

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Това са въпросите по другото подаване до Съда на ЕО

https://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=294153&pageIndex=0&doclang=DE&mode=lst&dir=&occ=first&part=1&cid=21152637

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Ново видео от G&L е онлайн

Автоматичен превод:
1...113 114 115...136
Отидете на страницаот 136 страници

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини