НачалоФорумКазинаИзпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно

Изпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно (страница 116)

от marketingskislo
|
343 799 преглеждания 2 321 отговора |
|
1...115 116 117
rapsi123

лудост... колко време отнема...

Автоматичен превод:

Има ли някакви надеждни прогнози за това как ще се развие моделното изпълнително производство (Pokerstars) в Малта?

LG

Автоматичен превод:
UniBetSCAAM

Здравейте, бих искал да ви се доверя и да помоля за повече информация как и на кого сте продали загубите си. Разбира се, това не би трябвало да е във ваша полза, ако това наистина беше възможно, защото поради болестта си така или иначе нямаше да доживея да го видя да се случи. Благодаря предварително и най-добри пожелания.

Автоматичен превод:
Stefan123450

Здравейте, това може или не може да е вярно - затова, моля, кажете ми защо мислите така, благодаря предварително и най-добри поздрави

Автоматичен превод:
Bill55

Кой знае какво може да излезе от това - по-добре птица в ръка, отколкото гълъб на покрива.......Ще се радвам на предложението, но за съжаление не съм получила.....

Автоматичен превод:

Кой знае какво може да излезе от това - по-добре птица в ръка, отколкото гълъб на покрива.......Ще се радвам на предложението, но за съжаление не съм получила.....

Автоматичен превод:

......ако вашият адвокат може да постигне това и за мен, ще се радвам...

Автоматичен превод:
Stefan123450

Здравейте, опитах се да намеря имейл адрес за pokeranwalt, но за съжаление без успех. Предполагам, че (за съжаление) си прав с твърденията си....

Автоматичен превод:

Не притежавам никакъв сайт... и не знам защо всички сте толкова ядосани... просто защото вече имам парите си и няколко алчни идиоти трябва да чакат години за няколко евро...

Автоматичен превод:

Здравейте, бих искал да се свържа с вашия „покер адвокат" — можете ли да ми изпратите имейл адрес? Благодаря предварително, най-добри пожелания, Хайке

Автоматичен превод:

Какво твърдят тук без никакви доказателства? Изслушването в СЕО е на 9 април 2025 г. и ще имаме решение най-късно до началото на 2026 г. — преди това ще има изявление от генералния адвокат!

Автоматичен превод:
harryhugo1982

Абсолютно си прав - но не знам дали ще мога да видя 2026 г. заради здравословното си състояние - така че бих се радвал, ако наистина имаше някой, който да купи загубите ми - освен това не съм твърдял нищо друго.

............изслушването е на 9 април (това обаче се отнася само за дела C-77/24 (Wunner) и C-683/24 (Player Protection Sigma). Първият случай ще изясни дали съдилищата по местоживеене на играчите имат юрисдикция по искове, предявени от управляващите директори. Изслушването по това вече се проведе през февруари, въпреки че решение от Съда на ЕО не се очаква след няколко месеца. Вторият случай се отнася до "законопроект 55". Оттогава е издадено съдебно решение, което отказва да признае австрийско решение без прибягване до "законопроект 55" въз основа на вече действащата правна рамка. Това е проблематично, тъй като отмяната на "законопроект 55" не би ни помогнала. Това решение се обжалва, но решението на апелативния съд в Малта не се очаква след още 3-4 години. (това е точната формулировка на моя адвокат - така че........ЧАКАЙТЕ....

Автоматичен превод:
rapsi123

Първо искам да ви пожелая всичко най-добро!

Не говорех изрично за теб.

Графикът вече е ясен и част от него дори е насрочен пред Съда на ЕО.

Надявам се все пак да получиш справедливостта си!

Автоматичен превод:
harryhugo1982

Благодаря ви - много мило от ваша страна - просто се надяваме на най-доброто за всички нас

Автоматичен превод:

И аз ти пожелавам всичко най-добро. Всичко ще бъде наред.

Автоматичен превод:
rapsi123

Мога да те разбера и съм много изненадан. Един ЕС, който играе подобни игри и се измъква с тактиката да измори всеки потребител до точката на съществуване, е луд!! Може ли да попитам коя адвокатска кантора? Казаха ми, че след 9 април натискът ще бъде голям и тогава с първоначално писмо от ЕС ще отпадне законопроект 55, защото там са всички въпроси за свободата на предоставяне на услуги.

Автоматичен превод:

Визирам директно моделните производства, които вече чакат четири и повече години. След това те трябва да бъдат изпълними за първи път.

Автоматичен превод:
voizua92

лесни миди - представени от Mag Summer

Автоматичен превод:
rapsi123

Да, вероятно TSG и Mr. Green Whore...

Автоматичен превод:
voizua92

Същото се случи и с мен... имате ли вече заповедта за изпълнение? Защото никой няма да го купи до изслушванията в СЕС.

Автоматичен превод:
voizua92

....Чакам и чакам...........също като теб - вероятно никой няма да го купи и докато се произнесе присъдата..........аз вече няма да съм тук - но ще те гледам отвисоко и ще направя всичко възможно най-накрая да има някакъв напредък......

Автоматичен превод:
Stefan123450

...благодаря ви - много мило от ваша страна - всичко най-добро и на вас....

Автоматичен превод:
1...115 116 117
Отидете на страницаот 117 страници

Присъедините се към общността

Трябва да се регистрирате, за да добавите мнение

Регистрирайте се
flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да разбирате за бонуси без депозит, нови слотове и други новини