Опитах се да изтегля пари и те заключиха акаунта ми за 7 седмици, седмица 2 ми казаха, че акаунтът е потвърден, никой няма да отговори, най-накрая го отключих и взеха всичките ми пари, все още нямам имейл, поддръжката на живо не беше помощ Поисках няколко безплатни безплатни завъртания междувременно и вместо това ми предложиха бонус, казах, че нямам пари, те ме попитаха защо казах, защото сте го взели, че ще трябва да изчакам до деня на плащане и след това ме изключиха за моята отговори все още няма имейл все още няма пари, изобщо не препоръчвам, го правех, докато не се опитах да изтегля парите си в продължение на месеци, след което направи това
I tried to withdraw money, and they locked my account for 7 weeks, week 2 I was told account verified no one would reply, finally got it unlocked and they took all my money, I still have not had a email, Live surport was no help I asked for some complimentary free spins in the meantime and was offered a bonus in stead, I said I had no money, they asked why I said because you took it I'll have to wait until pay day and then excluded me for my replys still no email still no money, don't recommend at all, I did untill I tryed to cash out, took my money for months then do this