Добър ден, пробвах връзката „тествайте стила си на хазарт". Мисля, че съм разочарован... и може да има недостатъци.
) Няма почти никакви инструкции. Взирам се в екрана и се чудя какво мога да направя за риск ... няма залагане. Най-накрая започвам да тегля карти, предполагайки, че картите са произволни.
) Всъщност се справям добре, когато около 1/3 от пътя през това предложи ( ... съжалявам, че няма спойлери тук ... ), а след това се справям по-зле.
) По средата пита дали виждам модел ... така че се замислих и може би видях ( ... съжалявам, че тук няма спойлери ... )
В крайна сметка казах, че съм постигнал по-добър резултат от 75% от хората, които се явяват на теста.
Един проблем е, че ако съществува модел, вече не играете с риск. Това се превръща в ситуация на игра с предимство и вие използвате разпознато неравномерно разпределение във ваша полза.
Харесвам психологически тестове/тестове за личностни типове, защото те могат да ни помогнат да ни покажем нашите силни и слаби страни ... но мисля, че този тест не се държи добре.