Някой успял ли е успешно да изиска връщане на плащане наскоро? Изглежда, че няма много истории за успех?
Колко хора са успели да върнат плащането, ако е така?
Автоматичен превод:
Anonymized839
Anonymized849
Диамантен
Anonymized849
преди 1 година
https://intelling.io/
получи директна информация от банката
Редактирано
Автоматичен превод:
Kelly1234
pyne88
Диамантен
pyne88
преди 1 година
Намерихте ли криптомия?
Автоматичен превод:
JosieRosie46
Kishen2777
Платинен
Kishen2777
преди 1 година
Не, отмених иска, след като чух, че закриват акаунта ви. Изпратих им имейл и те ми казаха да се свържа директно с банката, така че приемам това като загуба
Моята е с подобна сума, само различна банка. Изглежда, че си сътрудничат. След като наистина ги отгледат, това е добра новина, тъй като е трудно за тези измамници да се борят с тях.
Автоматичен превод:
exodus1
WhoNext
Платинен
WhoNext
преди 1 година
Освен това в момента имам около £5000 връщания на плащания, събрани с mastercard, чрез Santander. Не са признати за нито една от тях предварително, което е досадно, но няма актуализация повече от месец и обикновено липсата на новини е добра новина!
Ще го разбиеш! Дано успеете да си върнете парите или поне част от тях!
Бях почти две години чист преди скорошния ми удар миналата седмица. Просто трябва да си напомните да премахнете всяко изкушение изобщо. Като зависими, дори само скреч карта от £1 може да ни откаже, така че трябва да стоим далеч от всяка форма на хазарт.
Автоматичен превод:
Anonymized839
exodus1
Диамантен
exodus1
преди 1 година
Успех със Сантандер
Автоматичен превод:
Waldo1984
juaky24
Диамантен
juaky24
преди 1 година
Направихте ли всичко по-горе, което те попитаха, направих моето с тях точно преди вас и мога да потвърдя, че току-що получих възстановяването си днес.