Ако изтеглите PDF файла от Revolut, той ще ви покаже повече информация, например град или населено място, което може да ви помогне. Опитах се да намеря Inntc, но всъщност е под Intel, когато се обработва!
Автоматичен превод:
Salamasalama
Диамантен
преди 11 месеца
Здравейте, хора, някой намери ли информация за
Бигпро
допълване на агент
mlsys
допълване на портфейла mpou
Автоматичен превод:
kristaasle038
Платинен
преди 11 месеца
Хей, хора, вижте какво открих за WEXHYPE 👀
Всъщност е свързано с Wexley London (WEXLEY LIMITED, фирмен номер във Великобритания 11232054).
Вече се свързах с Уексли Лондон, но за съжаление няма отговор. Ще опитам отново, благодаря!
Автоматичен превод:
kristaasle038
Cocohibs1
Платинен
Cocohibs1
преди 11 месеца
Събирам информация оттук и ровя по цял ден за тези компании. Свързах се и с Уексли, сега изпращам на Уексли, защото имат лоши отзиви в Trustpilot, хората казват, че са просто измамници.
Автоматичен превод:
Cocohibs1
Hingm001
Платинен
Hingm001
преди 11 месеца
Това беше преди няколко седмици. Да, може би са спрели, изглежда вече не отговарят на много хора.
Автоматичен превод:
Hansy57
Сребърен
преди 11 месеца
Някой знае ли за тези неща? Сега съм на терапия и не съм играл хазарт от два месеца... Загубих няколко стотици през последните пет години. 19 400 евро на тези компании при последния рецидив през май. Ще съм благодарен за всяка помощ.
Не твърдя на 100%, че WEXHYPE е Уексли, но хора в този форум споменаха връзката между тях, така че просто се опитвам да проследя темата и да споделя информацията, която открих. Да видим дали ще помогне.
Sonnect ми възстановиха парите доста бързо, почти сигурен съм, че беше максимум няколко дни. Прочетете тук, че Depasify също правят възстановяване на суми, току-що им писах имейл тази сутрин.
Автоматичен превод:
player0990
Dustyd
Платинен
Dustyd
преди 11 месеца
В крайна сметка получи ли нещо обратно от тях? Не мога да намеря магазина.
Честно казано, толкова ми е писнало от банките, които сякаш подкрепят тези мошеници. Позволявайки на „фалшиви" компании да обработват плащания, проблемът е, че когато се извърши транзакция, тя не може да бъде обработена, тъй като не се записват никакви данни за име и местоположение, така че банката всъщност не проверява кой е обработил плащането! Как можем да се „свържем с търговеца", за да обсъдим транзакциите, ако не знаем кой е търговецът!! Регистрите на компаниите също така позволяват на тези компании да имат регистрирани адреси на споделени адреси и да наемат офиси. Няма никаква проверка и това наистина ме потиска!