Имам това старо писмо, но тук има много информация и зависи от теб как искаш да подходиш към него, приятел.
Уважаеми екип,
Банката ми препоръча да се свържа с вас относно подозрителни транзакции по сметката ми. С настоящото искам незабавно възстановяване на сумата за транзакции, извършени чрез вашата платежна система, които след това са отишли в незаконно действащ сайт за хазарт.
Тази практика се нарича „пране на транзакции" и обикновено се използва за прикриване на истинската цел на транзакцията, като по този начин се заобикаля блокирането на карти чрез използване на неправилен код на категорията на търговеца (MCC).
Това е пряко нарушение на разпоредбите на Mastercard и VISA и квалифицира транзакцията за сторниране на плащане. Освен това, до ден днешен не съм получил никаква услуга или стоки от вас.
Това са въпросните транзакции:
ДАТА / СУМА / ВАЛУТА / НОМЕР НА КАРТА (1234 56 **** 7890)**
Можете да намерите приложени банковите ми извлечения, показващи тези транзакции.
Трябва да Ви информирам, че ако не получа отговор от Вас в рамките на 7 дни, ще подам молба за сторниране на плащане в банката си.
Ако има нещо друго, което ви е необходимо от мен за обработка на възстановяването на сумата, моля да ме уведомите.
Поздрави,
Автоматичен превод: