Ти също си направил само 3 публикации през последния месец? Помогнах на хора от този форум да си върнат парите, като гледам съобщенията ти, ти само спориш с хората!!
приятен ден
Автоматичен превод:
kristaasle038
Платинен
преди 1 година
Някой успял ли е да получи възстановяване на сумата от BLGWZR? Свързах се с тях, но не отговориха.
Имаш ли някаква информация за контакт / имал ли си късмет?
Автоматичен превод:
Salamasalama
Диамантен
orangeworld
преди 1 година
Между другото, толкова е забавно как хора се появяват изневиделица в този форум след месеци без активност, само за да попитат за произволна компания ;D ;D ;D
By the way, it's so funny how people appear out of the blue in this forum after months of no activity just to ask for a random company ;D ;D ;D
Автоматичен превод:
преди 1 година
Какво общо има с теб дали се появяват днес или никога! Няма нищо общо с живота ти?
Автоматичен превод:
Salamasalama
oxleydaniel188
Диамантен
oxleydaniel188
преди 1 година
Изобщо не
нищо не помага.
Автоматичен превод:
picapabla14
Сребърен
преди 1 година
Сега имам случая, че съм започнал процедура за връщане на плащане, а другата компания е фалшифицирала фактури.
Тогава кой има по-силни доказателства или какво трябва да направя аз? Разбира се, във фактурите им всичко е грешно, като например грешно име, адрес и т.н.
Но наистина ли се опитват да задържат парите?
Второ, кои са тези хора, които някога са попадали в затвора?
3-то. Не съм чул нищо за кражби на лични данни през последните 3 дни. Хванати ли са? Да се надяваме!
Автоматичен превод:
Lottie48
Bigfella100
Диамантен
Bigfella100
преди 1 година
Както и преди, бих предложил на всички да спрат да публикуват публично за казина, собственост на Сантеда, и просто да ги докладват на всички съответни власти и медийни журналисти в Обединеното кралство, което вече направих.
Те са били предупредени и глобени в други юрисдикции и ако бъдат подадени достатъчно жалби срещу тях, има много по-голям шанс да започнат да се предприемат действия за блокирането им, тъй като очевидно са се измъквали твърде много в продължение на твърде дълго време.