Имам няколко висящи плащания в банката си с Wexhype, ще докладвам, когато имам новини.
Автоматичен превод:
sw18jp
Сребърен
преди 10 месеца
Вече от месец съм тук и ето моето резюме...
Възстановяването на суми е огромен риск, тъй като изисква да лъжете
Има няколко (но не много) търговци, които са съдействали за възстановяване на суми от плащания с карта.
Нямате никакъв шанс да възстановите плащанията си към Falcora Finance или TransferOp (без значение към кой доставчик се обръщате, например PayOp, Yapily и т.н.)
Честно казано, единствената ви възможност е да поемете по законния път - но дори и тогава вероятно си струва само ако загубите са значителни.
Други може да не са съгласни, но смятат, че си струва да се справят с очакванията на всеки, който се сблъсква с това за първи път.
Почти съм съгласен, единственият начин да се повишат сумите за сторнирани суми е да се лъже въз основа на издадения MCC, а споменаването на хазарт е най-лошото нещо, което можете да направите, ако искате да сторнирате суми. Ако това е пътят, по който някой иска да поеме, честността е най-лошата политика.
Автоматичен превод:
justiceForUs
Златен
преди 10 месеца
Разбрах кой е E0000443. В момента съм в процес на разгадаване.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Диамантен
преди 10 месеца
Казвал съм, че е било хазарт всеки път и съм ги вдигал, така че не съм съгласен с това 3 пъти, сега банката ги е вдигнала, над 80 пъти, поне с Mastercard! Мисля, че някои банки са брутални, въпреки че последните ми бяха 45 дни днес.