Ако се опитвате да използвате Payop, има редица компании, участващи в процеса, ако се намирате в Обединеното кралство, включително payop / transferop, yapily, tink и clear junction. Възможно е те да са възстановявали суми в миналото, но сега няма да го правят.
Въпреки това, въпреки че всички се опитват да се освободят от отговорност, това не е съвсем така, както го представят. Всички ще кажат „не е наша вината", но никой не го спира, следователно те не просто са невежи, а са съучастници. Нещо повече, това се отразява на по-широките инвеститори в тези компании, всички от които са засегнати, тъй като всички средства, получени в замяна, са опетнени като приходи от престъпна дейност. Много от тези фирми са регистрирали рекордни печалби и голяма част от това се дължи на незаконни дейности, които, след като бъдат доказани, ще имат значителни последици.
Например, Clear Junction твърдят, че са бизнес към бизнес, но това не ги освобождава от отговорност към вас, ако боравят със средства на трети страни/вашите средства и не успеят да ги защитят.
Друг шантав пример е, че Tink е собственост на Visa, което не изглежда добре, като се има предвид, че те притежават една от компаниите, съучастници във всичко това, като същевременно не правят нищо, за да го спрат.
Всички трябва да подадете жалба до Yapily, Tink и Clear junction, ако сте във Великобритания и сте използвали Payop. Също така проверете банковите си сметки за получатели и тези, които са в процес на превод. Аз, както и други, които съм виждал, имаме само една сметка, която е Payops сметка с Clear junction, данните за сметката са...
Сорт код 04-13-07
Номер на сметка 29904109
Ако имате съвпадащ случай, моля, повдигнете го тук. Събирам доказателства и файл, който да изпратя до FCA и FOS, за да покажа системния провал, особено от страна на Clear junction. Те са информирани за тази измамна сметка от месеци, ако не и години, но тя остава отворена и приема финансиране, така че те улесняват измамите. Колкото повече дела можем да съберем, толкова повече боеприпаси ще имаме срещу регулираните от Обединеното кралство компании.
Своевременно, когато събера всички констатации, ще ги разпространя сред всички, за да ги използват срещу тези компании, и се надявам да можем да ги закрием, да ги подведем под отговорност и да възстановим средствата, които са взели под фалшив претекст. Така че можете да изчакате с оплакването, докато не направя това, ако не сте сигурни как да подходите.
Във всеки случай, ако имате повече информация в подкрепа на моя доклад, не се колебайте да ми я изпратите на [email protected] .
Както казах, всеки, който желае, може да използва доклада ми, след като бъде завършен. Надявам се да го направя през следващите няколко седмици.
Да се надяваме, че ще помогне поне на някои хора.
Междувременно просто продължавайте с тези мошеници!