Бихте ли имали нещо против да ми изпратите имейл с това, което сте казали, за да ви възстановят парите? Ще съм ви много благодарен и ако желаете, определено бих ви компенсирал за това, тъй като сумата е по-голяма 🤞🏻
Вероятно ще им е необходима повече информация и ще ви изпратят същото съобщение, което публикувах на снимката. След като изпратите всичко това, те ще обработят възстановяването на сумите в рамките на часове и ще получите парите в банката си в рамките на два работни дни.
Някой опитвал ли е сторниране на плащане за стоки, които не са получени с Payver? Банката ми просто казва, че трябва да се свържа с търговеца, а не с лицето, което е обработило плащането. Не мога да намеря решение за това.
Да, Dsolpay е напълно свързан със Swipez. Изпратете транзакциите, където се появява Dsolpay, заедно с датата и часа на таксуването, и скрийте чувствителната информация за акаунта си. Крайният срок за плащане обикновено е около 120 дни чрез банката, но има много начини за удължаване на този период.
Ако изпратите цялата документация правилно, не мисля, че ще имате проблеми. Също така, ако не получите всичко директно от търговеца, винаги можете да го направите през банката. Пожелавам ви късмет 🍀