Здравейте всички,
Току-що започнах сторниране на плащания срещу goldenbet (dsolpay, softpulse solutions, inpics, exotrx, adpoint business solutions и wexhyp) чрез Revolut. В момента предявявам претенции, тъй като не знаех, че нямат лиценз за Обединеното кралство, те ме таксуваха чрез търговци на трети страни, представиха невярно MCC и ме таксуваха в различна валута и различна сума.
Трудно е да се прочете всичко тук, но разбирам, че няма да работи, но хората знаят начин, който работи (може би като се свържа с посочените по-горе?). Може ли някой да ми даде най-добрия начин да получа възстановяване на сумата, моля?
благодаря
Hi all,
I’ve just initiated chargebacks against goldenbet (dsolpay, softpulse solutions, inpics, exotrx, adpoint business solutions, and wexhyp) via Revolut. Currently claiming because I didn’t know weren’t uk licensed, they charged me via third party merchants, misrepresented MCC and charged me in diff currency and diff amount.
its hard to read through everything here but I get the jist that won’t work but people know a way that does (contacting those listed above maybe?). Could anyone provide me with the best way of getting a refund please?
thanks
Автоматичен превод: