Здравейте, дългогодишен читател на този форум и изпитвам подобни проблеми като много други - благодаря на всички за помощта до момента.
Току-що получих този отговор от един от търговците. Бихте ли ме посъветвали какво да правя по-нататък, след като в имейлите си ясно посочих, че съм го оторизирал и е отишло към незаконни сайтове за хазарт?
Очевидно ще имам повече късмет, ако повдигна спор - неполучена стока, отколкото ако има измама, тъй като не е била „използвана без мое разрешение".
Благодаря!
След като прегледахме предоставената информация, не успяхме да открием акаунт, свързан с имейл адреса, който споделихте. Въпреки че касовите бележки наистина са свързани с нашите услуги, това може да показва, че вашата платежна карта е била използвана без ваше разрешение.
В такъв случай силно препоръчваме да се свържете с банката, която е издала картата ви, за да започнете процедура по връщане на средства. Бъдете сигурни, че ние спазваме изцяло указанията, установени от Visa и MasterCard, и не задържаме средствата в такива случаи.
Автоматичен превод: