Вашият следовател от FOS е толкова навътре в задника на Revolut, че виждат обувките на моя следовател.
Автоматичен превод:
Anonymized913
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Това е моето притеснение относно Mastercard и VISA, които са разрешени за хазарт по различни причини. Mastercard не го прави, Revolut са 100% с тези престъпници, иначе щяха да ги наберат.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Gamblur
Диамантен
Gamblur
преди 1 година
Успя да го кажеш с едно на едно! Това е най-слабият отговор, който съм виждал. Защо отне толкова време за това!
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized913
Диамантен
Anonymized913
преди 1 година
Всичките ми сторнирани плащания с основната ми банка бяха с Mastercard без проблем!
Автоматичен превод:
Anonymized916
Диамантен
Anonymized913
преди 1 година
Това е моето притеснение относно Mastercard и VISA, които са разрешени за хазарт по различни причини. Mastercard не го прави, Revolut са 100% с тези престъпници, иначе щяха да ги наберат.
This is my concern on Mastercard, VISA state chargeback allowed on gambling for various reasons. Mastercard do not, Revolut are 100% in with these criminals otherwise they would have raised them.
Автоматичен превод:
преди 1 година
Работата е там, че си върнах всичко чрез Revolut. Но получих съобщение, че стоките не са получени, и казах, че не съм получил дигиталните активи. Мисля, че просто следват правилата на Mastercard.
Автоматичен превод:
Anonymized916
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Кога подадохте жалбата до fos? Искам да разбера колко време им отнема
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized916
Диамантен
Anonymized916
преди 1 година
Беше преди около 9 месеца
Автоматичен превод:
Gamblur
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Прочетено е подобно на моя отговор от тях, почти като стандартен отговор, че Revolut не може да сгреши, въпреки че техните чат оператори лъжат постоянно, дават фалшиви обещания за опити за възстановяване на средства и т.н., но FOS игнорира всичко това и просто се фокусира върху хазартния аспект и обвинява клиента!
Да, изглежда ужасно, всички лъжи и като се придържам към тях, ще опитам да подам възражение, след което приключих с това, просто не мога да се забавлявам сега! Току-що уредих 4-те жалби за сторниране на плащания, но се съмнявам, че ще го получа за трети път, кой знае, 1600 паунда са, след което няма какво друго да опитвам. Не мога да се оплаквам. Справих се невероятно, откакто дойдох тук, и съм в страхотна позиция сега, нямам заем за къщата и т.н., един заем за изплащане, нямам дълг по кредитна карта.
Фалкора е кошмар. Не мога да намеря начин да ги свържа с компания от Обединеното кралство, въпреки че номерът на сметката и сортировъчният код водят към регулирана сметка в Обединеното кралство.
След като преминах през този процес два пъти с 3 банки (x2 Visa, x1 Mastercard), бих казал на всеки друг, който започва пътуването, сериозно да помисли, преди да спомене хазарт, тъй като ще има огромна битка, за да накара повечето банки да наберат средствата, независимо колко добър може да е аргументът. Що се отнася до Mastercard, почти всички решения на FOS за Mastercard се отхвърлят, така че отново бих казал, че стоките не са получени за тях, всички нови банки Chase, Monzo, Revolut и т.н., като се имат предвид всички бележки тук, никога не бих споменал хазарт пред тях, тъй като те просто отхвърлят, поне имате половин шанс при FOS.
Някой имал ли е "LNGLM Service" и "FIIAN" и двата разположени в Лондон?
Автоматичен превод:
Vkieranc
Vix844
Диамантен
Vix844
преди 1 година
Няма шанс с Payop
Автоматичен превод:
Myfreeme
Vkieranc
Златен
Vkieranc
преди 1 година
Здравейте, имам и PayOp
Те категорично заявиха, че не могат да направят нищо, тъй като са просто оператори на плащанията.
Изпратих имейл на Mastercard, копиращи в Payop и разкриващи съмнителните им транзакции, както и доказателство от Payop, че са за хазарт, въпреки правилата на Mastercard.
Приложих и медийни документи, показващи, че Payop улеснява това.
Изпратих и имейл до FCA, UKGC и доказателства, показващи всичко това.
и въпреки всичко това, банка „Старлинг" няма да оспори измамните, неправилно кодирани транзакции!