Здравей, Джим.
Работи не зле, но не е безпогрешно, тъй като им се оплаках, че съм се нахвърлил и т.н., имам сериозен навик за хазарт, след което работеше навсякъде, дори в Единбург, а аз съм в Глазгоу, така че сигурно са подобрили играта си. Работата е там, че те спира да влизаш, тъй като е унизително, ако те спрат, така че помага малко.
Сигурен съм, че ще се оправиш с възстановените плащания. Сега ми пиши, ако имаш някакви проблеми, тъй като никога не съм губил и имам шаблон, който сам си направих и който победи skinsmagnate.
Имам само четири транзакции за възстановяване, би било по-лесно да го направя сам, но може да се наложи да се престраша и да отида в банката. Мисля, че ще е добре.
Hi Jim.
It works not bad but is not foolproof as I complained to them about getting in etc severe gambling habit then it was working everywhere even in Edinburgh and I am in Glasgow so they must have upped their game, the thing is it stops you going in as it is humiliating if they pull you so it helps a bit.
I am sure you will be fine with your chargebacks now give me a shout if any challenges as I have never lost any and I have a template I made myself that beat skinsmagnate.
I only have four transactions to recover would be easier to do it myself but might need to bite the bullet and go to the bank I think it will be ok.
Автоматичен превод: