Може би това е пътят напред. Аз също оставих отзив. Сега оценката им е скочила от 4 на 2 звезди. Предлагам да направим това с всички фирми, от които сме били ограбени.
Автоматичен превод:
Anonymized881
anon8374839
Диамантен
anon8374839
преди 1 година
Друг вариант беше Zolo bet, същото е, веднага щом се опитате да теглите, се появява екран за грешка и е блокирано във вашата държава и т.н.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
tharm
Диамантен
tharm
преди 1 година
Да, това ги вреди най-много. Виждам ревюто ти за Destream, обикновено върши работа.
Не, не успях, това е Monzo, те не помагат, така че отказаха всички сторнирани плащания, освен няколкото странни транзакции с ниски суми от 50 паунда.
Автоматичен превод:
Waldo1984
Kelly1234
Диамантен
Kelly1234
преди 1 година
В същото положение съм, сигурно правим или казваме нещо нередно.
Автоматичен превод:
Waldo1984
Диамантен
преди 1 година
Каква изненада 🫢
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Waldo1984
Диамантен
Waldo1984
преди 1 година
Фф, това е ужасно!
Автоматичен превод:
pyne88
Платинен
преди 1 година
Здравейте на всички,
Някой знае ли кои са тези фирми...?
Ратски
Пътфий
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Диамантен
преди 1 година
Това е линкът към 30bet.com в Trustpilot, те дори не отговарят на лоши отзиви, което е лош знак. Моят съвет е да се пазите от този сайт и да публикувате всички лоши преживявания, като тези, които имам аз. Те изглеждат по-добре, отколкото би трябвало да бъдат:
Мога ли да получа имейл адреса им, моля - отчаяно се опитвам да се свържа с тях, за да може Старлинг да започне процеса.
Автоматичен превод:
daradda
Waldo1984
Платинен
Waldo1984
преди 1 година
Опитай това
Автоматичен превод:
Robbie89
Myfreeme
Сребърен
Myfreeme
преди 1 година
имейл за кого?
Скорците са БЕЗПОЛЕЗНИ. Няма да помогнат с нищо.
Автоматичен превод:
Attrouder
Бронзов
Attrouder
преди 1 година
Някой знае ли DRSK, Cyber & Cyber, Cyber, Cyber Play?
Does anyone know DRSK, Cyber & Cyber, Cyber, Cyber Play?
Автоматичен превод:
преди 1 година
Някой знае ли някое от тези?
Автоматичен превод:
Waldo1984
daradda
Диамантен
daradda
преди 1 година
Не виждам нищо, след като опитах тази дарада?
Автоматичен превод:
hulkhoden
Сребърен
преди 1 година
Не знам какво става, но не мога да намеря нито един имейл адрес за търговците по-долу, търсих във форума обаче, твърде глупав ли съм?
Може ли някой да ми изпрати имейл, ако има адрес за контакт с някое от посочените по-долу?
E0000480
ДИГИКЕЙ
CAI-ДЕБИТ
E000480 ПРАГА, Чехия
UXCOURSES
ПНММ
E0000536 ТАЛИН EE
Зареждане на портфейл MPOU в Лондон
Много благодаря,
Автоматичен превод:
daradda
Waldo1984
Платинен
Waldo1984
преди 1 година
Не виждате имейл адреса?
dg dg online.in
където има място, сложете охлюва
Автоматичен превод:
Waldo1984
daradda
Диамантен
daradda
преди 1 година
Благодаря, не бях осъзнал, че съм го написал погрешно.
Автоматичен превод:
Anonymized881
hulkhoden
Диамантен
hulkhoden
преди 1 година
Barclays ще възстанови сумата и по двата начина. Първия път трябваше да подам жалба за невалидни данни в 12.7. След това просто получих стоката, която не е получена.
E0000480 е - те би трябвало да възстановят сумата директно, но ако подадете оспорване към Barclays, те ще ви възстановят сумата директно, без да ви бъде изпратен имейл.
Не познавам никой от другите, но отново, проверете какво продават - в приложението на Barclaycard пише дигитални игри или индустрията, в която работят. Изпратете имейл до фирмата, ако не можете да намерите такава, измислете си такава. Barclays са прилични, тъй като регистрирате оспорването в приложението, след което те изпращат онлайн формуляр, обикновено и временно възстановяване на сумата 4 дни след това.