Може ли и аз да получа информация, моля. Моят имейл е
Автоматичен превод:
Kelly1234
bwastook
Диамантен
bwastook
преди 1 година
Уверете се, че сте прочели правилно правилата и условията и открийте всички вратички!
Автоматичен превод:
bwastook
Kelly1234
Златен
Kelly1234
преди 1 година
и просто поискайте възстановяване на сумата, като ги изтеглите нагоре според техните собствени правила и условия.
Автоматичен превод:
Kelly1234
bwastook
Диамантен
bwastook
преди 1 година
Не, те никога не отговориха, честно казано копая толкова много и за тях, изпратих им имейли няколко пъти, заедно с Joakim (съосновател), някои от създателите на съдържание и т.н. също изпратиха имейл на intergiro, тъй като им предоставиха карти Visa, получих отговор, честно казано не знам дали изобщо ще направят нещо за тях!
Автоматичен превод:
Kelly1234
bwastook
Диамантен
bwastook
преди 1 година
Току-що прочетох техните правила и условия и открих няколко неща, които не бяха изпълнени, тъй като не бях купил нищо директно през техния сайт, те върнаха сумата след това
Автоматичен превод:
bwastook
Kelly1234
Златен
Kelly1234
преди 1 година
Съжалявам, Кели, не искам да бъда досадна, но каза, че сте отговорили на въпроса ми, но не мога да видя отговора.
получавали ли сте някога възстановяване от fundof и ако да, как? Имам няколко при тях и изобщо не получих отговор по имейл.
Автоматичен превод:
mulattis
Anonymized954
Платинен
Anonymized954
преди 1 година
Открихте ли вече някаква информация за тях?
Автоматичен превод:
Kelly1234
bwastook
Диамантен
bwastook
преди 1 година
Всичко е наред, мисля, че чакаше одобрение, така и не получих обратно сумата с тях, те също са едни от най-големите ми
Автоматичен превод:
bwastook
Kelly1234
Златен
Kelly1234
преди 1 година
Очаква се одобрение от кого? Всъщност отговориха ли ви на имейли
Както вероятно се досещате, имах рецидив, започна, като влязох в букмейкърите, играейки на ротативки, които между другото са фалшифицирани до ада! Ladbrokes В крайна сметка загубих £1500, така че се прибрах през нощта и използвах измамен онлайн сайт в отчаяние и загубих £7000, след което загубих още £1500 на слотове за букмейкъри в 3 дни на лудост, така че имам £10k, спрях сега 4 дни, осъзнавайки, че няма начин да спечеля в сайта или букмейкърите, същият модел е както винаги и ако продължа, ще свърши ужасно всичко това се случи след 6 месеца упорита работа и чистотата е като повтарящ се цикъл. Опитвам се да си върна £7000, но ще бъде трудно и бих го приел и ще се опитам да продължа напред и да възстановя отново
Редактирано
Автоматичен превод:
melrao007
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Не е лесно приятелю, това е една от най-лошите зависимости. Няма съществен начин да спрете. Алкохолиците ще припаднат, наркоманите ще припаднат, пристрастените към хазарта, докато не ни свършат парите, можем да продължим.
Автоматичен превод:
plana88
bwastook
Сребърен
bwastook
преди 1 година
И от тях не получих отговор. Повдигнати сторнирания на плащания с моята банка като услуги, които не са получени, тяхната банка изпраща пари в моята сметка веднага. Имах 19 транзакции с fundof(или ZPDG, същото).