Виждал съм няколко души да ги споменават, в изявлението пише само E0000348, Прага
Автоматичен превод:
tharm
Tman11
Златен
Tman11
преди 1 година
Попитайте ги в чат на живо
Автоматичен превод:
bwastook
Curritokira
Златен
Curritokira
преди 1 година
Моля, имате ли все още тази информация, имам подобна такса
Автоматичен превод:
bwastook
Anonymized916
Златен
Anonymized916
преди 1 година
Получихте ли някаква информация за този приятел
Автоматичен превод:
meandi
Платинен
преди 1 година
За всеки, който се бори с връщане на плащания за виза от страна на банката или изискване от банката да предостави подробности за транзакцията, никога не съм го забелязвал преди, но Visa вече има формуляр за контакт с потребители на уебсайта си: Попълних го за Revolut и Kroo може да си струва да опитат за други
Автоматичен превод:
bwastook
Златен
преди 1 година
Някой знае ли как мога да спечеля дело с bitsent, тъй като имам много на Revolut
Автоматичен превод:
Chuck1988
Бронзов
преди 1 година
sknsmgnt
Елегро
WBMSC LTD
БМАЧ
ТЕХНИУС ООД
някой има ли имейли за директна поддръжка за тези транзакции, момчета
Автоматичен превод:
Anonymized954
Диамантен
преди 1 година
Все още не мога да намеря онлайн*DG
Единственият, за който никога не успях да намеря информация
Автоматичен превод:
Agora
bwastook
Златен
bwastook
преди 1 година
От известно време ги търся и не ги намирам.
Автоматичен превод:
Martin61
Златен
преди 1 година
Най-смешното е, че получавам повече пари, отколкото съм похарчил. Тъй като те възстановяват в евро и британската лира падна. Така че получавам повече пари обратно. Пример - Платих 2006£ и получих 2051£ обратно🤣
Успях да върна някои суми от Revolut, все още чакам тези от terrvers. Трябва да е на 3 май.
няма къде да стигнем с Falcora, така че ако някой има идея, моля да ме уведоми
Автоматичен превод:
barborasp
Платинен
преди 1 година
Някой имал ли е успех с Estolio limited?
Автоматичен превод:
bwastook
Златен
преди 1 година
Някой да е имал проблеми с Monzo, те затварят акаунта ми в края на май, така че все още имам около месец и малко, за да го оправя, но имам 5-10 спора, които трябва да повдигна с тях, но опитах няколко по-стари (може би поради факта, че категорията, която паднаха като сметки), но те продължават да ги отхвърлят, като претендират за правилата на Mastercard. Надявам се това да не е така за другите, тъй като те ще бъдат неполучени стоки.
Автоматичен превод:
Anonymized847
Диамантен
преди 1 година
Това е имейлът от UKGC относно Mystake - имайте предвид, че са били повече от запознати с тях преди години.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized847
Диамантен
Anonymized847
преди 1 година
Това е същото копие и минал отговор, както получих преди 10 години, когато докладвах няколко сайта
Автоматичен превод:
Anonymized847
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Това е същото копие и минал отговор, както получих преди 10 години, когато докладвах няколко сайта
That is the same copy and past answer as I got 10 years ago when reporting a few sites
Автоматичен превод:
преди 1 година
Да, винаги е един и същ приятел. Все пак получих отговор от разследващ екип на други 2 сайта - предполагайки, че правят нещо срещу тях.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized847
Диамантен
Anonymized847
преди 1 година
Да, понякога ги блокират, мисля си, но те просто добавят друг номер към уеб страницата, за да я заобиколят. Видях, че няколко са били ограничени в Обединеното кралство, така че трябва да е направено нещо с тези сайтове, тъй като преди да имате достъп до тях, ги преследвах месеци
Редактирано
Автоматичен превод:
plana88
xbigguyxxx
Сребърен
xbigguyxxx
преди 1 година
Здравей Пол. Да, прав си, получих пари обратно от уебсайтове за крипто чрез сторнирания, така че е възможно. Мога ли да ви помоля да разясните малко относно банковите преводи. Имам малко транзакции с Transferop, как да се обърна към моята банка относно този търговец? благодаря
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
plana88
Диамантен
plana88
преди 1 година
Здравей приятелю, отказах се да се опитвам да го върна от payop, но работя върху депозит за банков превод, който купи криптовалута, опитвайки първо да си върна парите в сайта за крипто